MOJ SAFIR RESTORAN ZA SVADBE I PROSLAVE

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Milorada Jovanovića 9, Čukarica
Beograd Telefon: 065/2398-890, 065/2398-899
Sajt: www.restoransafir.rs

4.5/ 5stars

Restoran Moj safir je toplo i prijateljsko mesto gde ćete sa razlogom pozvati porodicu i prijatelje da zajedno proslavite jedan od najlepših dana u Vašem životu.
U prijatnoj atmosferi restorana Moj safir, kapaciteta 200 mesta, mi se brinemo o svemu i sve prilagođavamo Vašim željama i potrebama: hranu sprema više puta nagrađivani kuvar, goste služe ljubazni i profesionalni konobari, za svu decu imamo igraonicu i profesionalne animatore, posedujemo najmoderniji sistem ozvučenja i osvetljenja, obezbeđena su parking mesta za sve goste, profesionalne hostese će dočekati Vaše goste, a sve se to nalazi na samo 10 minuta od centra grada. Po cenama koje počinju već od 20€, teško je naći bolji odnos cene i kvaliteta.

Mi ćemo se pobrinuti i za Vas i organizovati sve detalje, a na Vama je da se posvetite onome najbitnijem: da uživate sa svim svojim gostima, koji će dugo posle venčanja prepričavati kakvi ste bili domaćini.

Preporučujemo da zbog velikog interesovanja na vreme rezervišete datum Vašeg slavlja.

Pored usluge organizovanja venčanja i svih drugih vrsta proslava, u sklopu restorana posluje i Ketering servis koji za vas organizuje najbolju hranu za dečije rođendane, slave, poslovne proslave, prijeme, venčanja ili neke druge bitane događaje, ketering servis Moj safir vam omogućuje da sve to organizujete uz sjajan odnos cene i kvaliteta.