BEAUTY CENTAR FARCOM

Saloni lepote Beograd

Adresa: Stanoja Glavaša 29, Palilula
Beograd Telefon: 065/2202-095 // 065/2202-075
E-mail: office@frizerskisalonfarcom.com
Sajt: www.frizerskisalonfarcom.com

4.5/ 5stars

Frizerski salon Farcom Professional je plod dvadesetogodišnjeg iskustva i poslovne saradnje sa velikim brojem frizerskih salona. Iskustvo koje smo godinama sticali sada prenosimo u salon u kome ulepšavamo već lepe dame. Tokom saradnje sa većim brojem frizerskih salona prisustvovali smo na raznim manifestacijama, skupovima, sajmovima i seminarima koji se tiču naše delatnosti.

Ono što je jako važno, a nalazi se u našem salonu, to je prijatno osoblje. Naši frizeri, sa višegodišnjim iskustvom, će pažljivo saslušati šta je to što Vi želite ili ukoliko ste neodlučni da Vas posavetuju kakva frizura je za Vas najbolja. U našem salonu se možete osećati krajnje opušteno. Pored prijatnog osoblja, potrudili smo se da prostor u kome borave naši klijenti bude prostran, topao i opremljen po savremenim standardima.

Trudimo se da budemo maksimalno profesionalni i zato koristimo kvalitetnu FARCOM liniju za profesionalnu upotrebu koja nam omogućava da Vam ponudimo kvalitetnu uslugu i pristupačnu cenu. Kosa je kao umetničko delo – jedinstvena, posebna i sofisticirana. Tako se prema njoj i odnosimo.

Nega kose je nešto što bi svakoga od nas trebalo da interesuje jer kosa može govoriti o našem karakteru i ličnosti. Nega kose ne znači samo trenutna nega, već predstavlja negu za budućnost.

U ponudu salona Farcom spadaju sledeće usluge:

- Šisanje

Da li želite da kompletno promenite dušinu kose ili da je malo skratite, na Vama je. Kakvo šišanje zamislite, tako I dobijate. Ako niste sigurni kako želite da se ošišate rado ćemo Vas posavetovati.

- Feniranje, loknepresom

Postoji više trikova za uspešno feniranje kose i lokne presom. Možete doći u naš salon i izabrati stil feniranja za Vašu kosu.

- Svečane i maturske frizure

Svaka frizura je lepa na svoj način, ali ono čemu svi težimo jeste da imamo najlepšu frizuru za matursko veče, za izlazak, sa svadbu ili neku drugu svečanost. Možemo Vam pomoći u odabiru najbolje svečane i maturske frizure za Vas.

- Sve vrste pletenica i punđi

Žene ne bi bile žene, devojke ne bi bile devojke ako se ne bi igrale sa pletenicama i punđama. Zbog sve većeg interesovanja smo odlučili da ponudimo više modela pletenica i punđi. Pletenice mogu biti sa dva, četiri pramena, u obliku kao riblja kost i još mnogo modela.

- Usluga pranja i sušenja

Ako želite da Vaša kosa bude kvalitetnija, možete doći na tzv. tretman pranje i sušenje kose. Tokom pranja i sušenja kose bitno je pravilno odrediti količinu šampona, jačinu sušenja i druge faktore koji utiču na kvalitet kose.

KOLORIZACIJA

Kolorizacija kose je nešto što se iz dana u dan sve više traži. Farbanje kose, preliv, meliranje i slično su neke od usluge za koje u današnjem svetu vlada veliko interesovanje. Često se može desiti da nam upravo boja kose odražava našu ličnost u najlepšem svetlu. U kolorizaciju spadaju sledeće vrste usluge:

- Farbanje, pramenovi u jednoj ili više boja

Ukoliko se boja kose povlači ili želite da promenite boju, dođite da Vas skockamo. Farbanje kose u jednoj ili više boja i izvlačenje pramenova radimo sa kvalitetnom Farcom kozmetičkom linijom kako bi održali Vaš prirodni kvalitet kose.

- Ombre

Ombre je frizura koja sve više oduševljava. Koristeći nekoliko metoda usavršili smo pravljenje ombre za Vašu kosu. Ako je kosa već ofarbana ili se ne farbate, radimo ombre na krajevima, do visine koju Vi izaberete. Mogu se izabrati specijalni tonovi, kojih u našoj paleti boja ima na pretek. Dođite da probate ombre.

- Balejaž

Balajež tehnika nijansiranja kose gde se pramenovi kose prave preciznim potezima od korena kose do vrha, čime se dobija efekat *sunca u kosi*. Balejaž Vam omogućava da prelaz između prirodne kose i boje pramenova izgleda što prirodnije. Vi birate boju, mi radimo balejaž.

- Meliranje

U našem salonu možete dobiti meliranje kose. Meliranje kose predstavlja izvlačenje pramenova u nekoliko nijansi. Ako želite da osvežite Vaš izgled onda je ova tehnika prava za Vas. Meliranje se razlikuje od bojenja kose jer bojenje kose određuje boju cele kose, dok šatiranje samo pojedine delove. Mešanjem tamnih i svetlih pramenova ili većeg broja nijansi pramenova kosi se daje sjaj i mekoća. Meliranjem možete postići prirodan izgled, u zavisnosti od vaše želj.

- Bronde

Spoj smeđe i plave-brown + blonde, osvojila je svet. Bronde kosa je kosa koja kada je potpuno smeđa ima svetlije pramenove u toploj caramel nijansi. Ukoliko ste trenutno brineta, a želite da se isprobate kao bronde, možete doći u naš salon i izabrati nijansu caramel ili bronzanu. Ako ste plavi, tamniji pramenovi se izvlače kako bi se dobilo najbolje rešenje.

- Preliv

Farcom kozmetički proizvodi nam daju mogućnost da Vam ponudimo kvalitetne boje preliva i nijanse kose.

- Skidanje boje, blajhanje

Ukoliko želite potpunu transvormaciju i da iz tamne pređete u neku svetliju boju, uz pomoć naših proizvoda i usluga dobićete Vašu željenu nijansu.

- SPECIJALNI TRETMANI

Kako bi naša usluga bila kompletna, možete izabrati specijalni tretman po želji. Odlučili smo se da uz usluge kolorizacije kose i negu ponudimo specijalne tretmane koji Vas mogu učiniti još lepšim i privlačnijim.

- Dubinsko pranje kose

Dubinsko pranje kose je pravo osveženje za Vas. Koristimo kvalitetne šampone i opremu koja omogućava da Vaša kosa bude i lepa i zdrava. Ovim tretmanom otklanjamo sa kose nataložene ostatke raznih preparata koji se svakodnevno upotrebljavaju. Nakon tretmana kosa postaje sjajna i lepršava, a sam efekat pakovanja i maski koje se nakon toga koriste znatno je poboljšano samim tim što lakše i dublje prodiru u dlaku.

- Tretman protiv peruti

Sve je veći problem sa peruti u kosi. Trudimo se da kroz naš specijalni tretman protiv peruti sa kvalitetnim Farcom proizvodima regulišemo problem sa peruti i to nam uspeva veoma dobro.

- Tretman protiv opadanja kose

Ukoliko imate problem sa opadanjem kose, svratite kod nas. Obavićemo kratak pregled, i zatim krenuti u rešavanje preblema po najsavremenijim metodama.

- Tretman za regeneraciju kose

Ovo je pravi tretman za oživljenje Vaše kose. Pomoću nekoliko metada vršimo regeneraciju kose.

- KOZMETIČKI TRETMANI I MASAŽE

(Ove usluge su dostupne samo u našem salonu koji se nalazi u ulici Bilećka 57, u holu Hotela N)

- Relax masaža

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo ili parcijalno, pojedine delove tela (noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice).

- Terapeutska masaža

Terapeutska masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorica), otklanja se stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

- Anticelulit masaža

Glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije Anticelulit masaža razbija zgrudvane masne naslage i vraća koži tonus.

- Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže. Masaža uključuje celo telo, mada se akcenat stavlja na masažu glave, lica, dlanova i stopala (što je razlikuje od klasične relaks masaže), da bi smanjili psiho-fizičku napetost, poboljšali vitalnost, otklonili stres i napetost u mišićima.

- Sportska masaža

Sportka masaža može se koristiti pre ili nakon neke sportske ili drugih fizičkih aktivnosti. Najveća prednost sportske masaže je njeno korišćenje sa ciljem OPORAVKA nakon vežbanja i drugih fizičkih aktivnosti.

SALON 1

Frizerski Salon FARCOM PREOFESSIONAL
Adresa: Stanoja Glavaša 29
Radno vreme: svaki dan: 09 - 21h , vikendom: 10 - 17h
mob: 065 2202075