SALON LEPOTE HELENA

Saloni lepote Beograd

Adresa: Ugrinovačka 2a, Zemun
Beograd Telefon: 011/316-05-06, 064/151-84-22

4/ 5stars

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA HELENA

Kozmetički salon "Helena" pronaći ćete u Ugrinovačkoj 2a, u Zemunu, u Beogradu. Prostor našeg salona za negu Vašeg lica i tela, postoji i radi već dugo godina obuhvatajući na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga, namenjenu isticanju Vaše lepote.

Okupivši u veoma prijatnom ambijentu našeg salona, vrhunski tim profesionalnih kozmetičara, možemo da Vam omogućimo kvalitetnu uslugu, koja će istaći Vašu ženstvenost i ukloniti sve nesavršenosti koje narušavaju Vaš estetski izgled.

Usluge koje Vam "Helena" kozmetički salon nudi su:

- japansko iscrtavanje obrva
- depilacija
- solarijum
- manikir
- gel lak
- pedikir
- tretmani lica
- korekcije obrva
- izlivanje noktiju
- masaža

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Trajno iscrtavanje obrva japanskom metodom je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već se dlaciče unose u kožu jako plitko posebnim nožićem.
Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cela forma obrva, već posebnom tehnikom izvođenja tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smeru rasta, Od velike pomoći je onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve..

Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat nikakve šminke a najmanje večernje šminke, već samo da se uklone nedostaci i poboljša prirodni izgled.
Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat zaista prirodan.Preporučujemo onima kojima je prirodan izgled na prvom mestu.

Budući da je zadovoljstvo pojedinca sopstvenim izgledom imperativ modernog doba, nastojimo da Vam svojim radom omogućimo da se apsolutno zaljubite u Vašu figuru i lepo lice.
Uz depilaciju po izboru u našem salonu, željeni delovi Vašeg tela biće besprekorno glatki, a manikir i pedikir tretmani će učiniti da Vaše ruke i stopala ostave pozitivne utiske na ljude koje susrećete.
Kako bi makar na kratko pobegli od svakodnevnih problema, proporučujemo Vam da doživite jedinstveno iskustvo opuštajućih masaža u našem salonu. Zahvaljujući svojstvu dodira da budi životnu energiju i uspostavlja harmoniju sa duhom i telom pojedinca, masaža predstavlja najprirodniji način da Vaše telo učinite spremnim za nove izazove.

Budite lepi, negovani i zadovoljni izgledom Vašeg lica i tela.

U službi Vaše lepote i jedinstvenosti.
Kozmetički salon Helena, Zemun, Beograd.

FACEBOOK