TEAM CODE

Saloni lepote Beograd

Adresa: Osiječka 6, Banovo brdo
Beograd Telefon: 063/353-054

4/ 5stars

Frizerski salon Team Code se nalazi na Banovom Brdu,u ulici Osječka 6 u Beogradu.

Proširivanjem naše ponude, pored osnovnih frizerskih usluga, možemo da Vam ponudimo brojne tretmane i pakovanja koja će dubinski oporaviti Vašu kosu. Radimo sa isključivo kvalitetnim proizvodima, koji su priznati svuda u svetu, kada je u pitanju nega kose. Koristimo farbe bez amonijaka koje ne oštećuju vlasi Vaše kose.

Naš cilj je da Vaša kosa bude zdrava, jaka i sjajna u svakom trenutku. Smatramo da lepa frizura zavisi prvenstveno od nege koja je posvećena kosi. Upravo iz tog razloga, opredelili smo se za tretmane koji obnavljaju strukturu kose i čine je bujnom i lepršavom. Nega kose u našem salonu, biće Vam zaista iskustvo za pamćenje.

Frizerske usluge koje Vam salon Team Code nudi su:
- šišanje za žene - duge i krate kose
- šišanje za muškarce
- dečije šišanje
- fazoniranje
- šatiranje folijom
- feniranje kratke, srednje i duge kose
- farbanje kose u plavo
- farbanje kose sa farbom koju ste sami doneli
- minival na dugu kosu
- farbanje izrastaka
- preliv kratke, srednje i duge kose
- izrada maturske firzure za žene - punđe
- izrada muške maturske frizure
- kikice

Ukoliko prisustvujete nekom svečanom događaju, naša srdačna preporuka su Vam svečane frizure koje izrađujemo za Vas. Potrudićemo se da uz naše svečane frizure, budete elegantni i primećeni u društvu. Stilizovane i perfektno oblikovane varijante svečanih frizura za dnevne i noćne izlaske, laskaće Vašoj figuri.

Savršen način da ispravite Vašu kosu i učinite je neodoljivom je brazilsko keratinsko pakovanje za kosu. Svojstvo keratinskog pakovanje je da dubinski dodaje novi sloj kosi i čini je bujnijom. Budući da je keratin protein koji se prirodno nalazi u kosi, nije reč o štetnoj supstanci koja će oštetiti Vašu kosu. Brazilsko keratinsko pakovanje Vašu će kosu zadržati ispravljenom u periodu od 3 do 9 meseci u zavisnosti od gustine, tipa i kvaliteta kose.

Ženski i muški frizer Team Code Vam omogućava da promeniti Vašu frizuru i unesete novinu u Vaš život. Nega kose u našem frizerskom salonu je najbolje što možete sebi da priuštite.

U veoma prijatnom ambijentu našeg frizerskog salona dočekaće Vas naše ljubazno, uvek nasmejano profesionalno osoblje, koje će učiniti da Vaša frizura laska Vašoj pojavi. Stilizovanje kose u našem salonu, omogućiće Vam da imate frizuru koja će istaći Vaše crte lica i prikazati Vas u punom sjaju.

Kako bi upotpunili Vaš izgled pored brojnih frizerskih usluga, nudimo Vam kozmetičke tretmane:

- depilaciju
- nadogradnju noktiju
- manikir
- lakiranje noktiju

Radno vreme:

- radnim danima od 09 - 19h
- vikendom od 10 - 16h

Frizerski salon Team Code, muški i ženski frizer, Beograd.

FACEBOOK