REDAC POINT

Servis štampača Beograd

Adresa: Đuke Dinić 15, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/240-20-26, 064/558-78-65

4/ 5stars

Redac Point Beograd je privatno preduzeće osnovano sa namerom da zadovolji potrebe i najsloženijih korisnika za pouzdanim, kvalitetnim dobavljačem i servisom štampača, kao i dopunom tonera. Nalazi se u ulici Đuke Dinić 15, na Zvezdari u Beogradu.
Osnovna delatnost sa kojom smo počeli sa radom bila je servis fotokopir aparata, prodaja i punjenje toner kaseta, kao i servis štampača svih vrsta. Paralelno razvijamo i trgovački program preduzeća na ostale oblasti i delatnosti, kako bi našim korisnicima mogli da pružimo kompletnu podršku u njihovom radu i poslovanju. Ovakvim načinom poslovanja našim cenjenim klijentima obezbedili smo sve na jednom mestu, a to je:

- Prodaja gotovih recikliranih tonera, italijanskog brenda REDAC
- Otkup i preuzimanje praznih toner kaseta
- Prodaja originalnih toner kaseta i kertridža marke CANON, HEWLETT PACKARD, SAMSUNG, LEXMARK, EPSON
- Kompletan kancelarijski materijal
tekuće održavanje opreme
- Nabavka opreme
- Servis štampača
- Servis fotokopir aparata
- Punjenje kertridža
- Punjenje tonera (toner kaseta)
- Snabdevanje potrošnim materijalom.

Punjenje inkjet kertridža
INK JET štampači su veoma jeftini štampači, koji u prodavnicama koštaju i po 2-3.000 dinara i na prvi pogled deluje kao odličan izbor. Problem se javlja kad se isprazne kertridži, jer novi kertridži obično zajedno koštaju kao ili čak skuplje od novog INK JET štampača.

Printer Servis Vam nudi nekoliko opcija:
Punjenje ketridža koja je prilično jeftina i ako se uradi kako treba kertridži rade korektno. Bitno je shvatiti da se dopuna kertridža može uraditi kvalitetno svega nekoliko puta (od 1 do 5-6 puta).
Punjenje kertridža umanjuje troškove za 40 -70% od cene koštanja novog kertridža.
Većinu kertidža moguće je uspešno puniti. U to se možete i sami uveriti, tako što ćete nam dati šansu da Vam to i dokažemo.
Mi svaki kertridž ultrazvučno čistimo potom ga punimo visokokvalitetnim bojama, a na kraju vakumskim putem izvlačimo višak vazduha iz istih.
U koliko je ketridž u jako lošem stanju ili je stajao duži vremenski period, postoji verovatnoća da se ne može reciklirati, ali to ćemo Vam naravno na vreme reći.

Punjenje tonera kaseta
Nijedna reciklirana toner kaseta ne može da ošteti štampač ako je napunjena sa predviđenim tonerom i ugrađenim potrebnim rezevnim delovima za taj tip kaseta.

Punjenje tonera predstavlja kompleksan postupak koji podrazumeva:
a) detekcija ispravnosti istrošene kasete
b) rasklapanje na sastavne delove
c) vakumsko čišćenje
d) zamena trošećih delova novim
e) mašinsko ili ručno punjenje visokokvalitetnim tonerom
f) ponovo sklapanje kasete
g) njeno detaljno testiranje

Punjenje tonera omogućava čak i trostruku upotrebu iste toner kasete pod uslovom da na njoj nema mehaničkih oštećenja. Dopunjeni toner ne može prouzrokovati nikakvo oštećenje Vašeg štampača.

Sav repromaterijal koji se koristi u procesu punjenja je vrhunskog kvaliteta.