INFINITY COM DOO - SERVIS LAPTOP I DESKTOP RAČUNARA

Servisi računara, laptopova Beograd

Adresa: Branka Krsmanovića 29, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/4069-539, 064/2245-333
E-mail: office@racunari.org
Sajt: www.racunari.org

4.5/ 5stars

Servis laptop računara „Infinity com“d.o.o. nalazi se u ulici Branka Krsmanovića 29, na teritoriji opštine Zvezdara.
15-tu godinu za redom se uspešno bave servisom laptop računara, TFT monitora, laserskih štampača, kao i projektovanjem i održavanjem mreža za kompjutere.

Radimo popravke, nadogradnje i čišćenje svih modela računara: Toshiba, Acer, Asus, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, LG, IBM, MSI, Lenovo, Samsung. Pre bilo koje intervencije javljamo Vam cenu naše usluge, a ukoliko je popravka neisplativa nudimo otkup ili zamenu za drugi već korišćeni laptop.

TFT monitori se često kvare, ali na Vašu sreću u većini slučajeva se poprave. Pored servisa TFT monitora radimo i reparaciju matične ploče, popravke specifičnih komponenti na samoj ploči monitora, zamenu LCD panela, zamenu ili reparaciju slomljenih kućišta i zamenu ili popravku tastera.

Servis „Infinity com“ d.o.o funkcioniše tako što besplatno pregledamo i konstatujemo kvar Vašeg uređaja, a potom Vas kontaktiramo i javljamo cenu popravke. Kada su u pitanju laserski (mono ili color) štampači preporučujemo Vam da radite preventivni servis uređaja koji obuhvata: zamenu teflonskih folija i valjaka, zamenu pickup gumica i separatora, čišćenje i podmazivanje pokretnih delova.

Ukoliko imate problema sa Vašim računarom poput virusa, otežanim radom operativnog Windows sistema, nekog hardverskog problema ili želite održavanje Vaše mreže na pravoj ste adresi. Sve to naši stručnjaci uradiće za Vas kvalitetno i po najpovoljnijoj ceni.

Sve informacije možete dobiti na telefone:
011/40-69-539 i 064/22-45-333
Ili da nas kontaktirate putem e-mail: office@racunari.org

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: od 09-20h
- subotom i nedeljom ne radimo.