SCAN INFORMACIONE TEHNOLOGIJE DOO

Servisi računara, laptopova Beograd

Adresa: Učitelja Miloša Jankovića 2, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/3835-349, tel/fax: 011/3086-835
E-mail: info@scanit.rs
Sajt: www.scanit.rs

4/ 5stars

Osnovna delatnost Scan Informacionih Sistema je zaštitno napajanje električnom energijom u svim područijima rada.
Osim toga Scan IT d.o.o. nudi kompletna IT rešenja, integraciju sistema, pruža usluge informatičkog konsaltinga, digitalizaciju arhivskog materijala, servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih problema svojih klijenata.

Instalacija UPS neprekidnog napajanja je odličan način da zaštitite svoje poslovno-kritične sisteme, ali to nije dovoljno da se obezbedi nesmetano 24/7 napajanje. UPS komponente i UPS baterije mogu otkazati ako nisu redovno i pravilno održavane.
Redovan i planiran program održavanja treba smatrati ključnim delom bilo kog neprekidnog UPS sistema.

Firma Scan IT d.o.o. Vam nudi:
*UPS-eve (uređaje za neprekidno napajanje) svih snaga i raznih proizvođača *akumulatorske baterije svih snaga i vrsta *vršimo servisiranje i testiranje svih vrsta UPS uređaja *u posebnim okolnostima i oblastima gde je potrebno projektovati uređaj po zelji kupca, odnosno za potrebe korisnika, u stanju smo da ispunimo očekivanja i izađemo u susret i najzahtevnijim kupcima *preventivno i redovno održavanje kompletne opreme UPS uređaja

Da bi se obezbedio najviši nivo pouzdanosti sistema i da bi se smanjio rizik, predlažemo Vam opciono potpisivanje ugovora o održavanju UPS sistema ili redovan godišnji servis, kojim ćete povećati pouzdanost rada i smanjiti trošak kvarova Vašeg sistema.

Scan IT d.o.o. za razliku od drugih ponuđača nije vezan samo za jednog proizvođača, tako da samostalno možemo da ponudimo UPS (Uninteruptible Power Suply) po najboljoj ceni i najboljim tehničkim kriterijumima.

Naš asortiman uključuje UPS brojnih proizvođača kao što su:
- APC
- Power Walker
- Samurai
- AEG
- General Electric
- Trust
- Cyber Power
... i mnoge druge.