NOVA ESPERO

Skateboard Beograd

Adresa: Gospodara Vučića 149, Vračar
Beograd Telefon: 063/8939-097
E-mail: office@novaespero.com
Sajt: www.novaespero.com

4/ 5stars

Ambulanta za rehabilitaciju Nova Espero u Beogradu poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa deformitetima leđa kao što su kifoza i skolioza kod dece i odraslih. Skolioza i kifoza su na žalost, savremena oboljenja koja se sve više javljaju zbog smanjene fizičke aktivnosti i dugotrajnog sedenja.

Sa našim stručnim timom i iskustvom, motivacijom i individualnim pristupom, pronalazimo idealno rešenje za svakog pacijenta. Razlikujemo se po tome što su naše terapije u Beogradu sveobuhvatne sa istezanjem, masažama, metodama opuštanja jakih mišića, kiropraktikom. Takođe, svaki pacijent ima svoj program vežbi i vežba pod našim stalnim nadzorom. Rano primećena skolioza i kifoza rezultiraju sa velikom stopom izlečenja. S toga prevenciju smatramo najbitnijom.

U ponudi Ambulante Nova Espera je:

- Lečenje deformiteta kičme: skolioza i kifoza kod dece i odraslih
- Lečenje skoliotičnog i kifotičnog držanja
- Lečenje bola u leđima različitih uzroka (dugotrajno sedenje/stajanje, ukočenost, dizanje tereta, lumbago, lumboišijalgija)
- Lečenje bola u vratu
- Obuka pravilnom vežbanju u teretani
- Plan i program vežbi za pravilan rast i razvoje dece 

Osnivač Ambulante Nova Espero u Beogradu je viši fizioterapeut Srdić Marina. Pored lečenja skolioze i kifoze u Beogradu, lečimo i skoliotično i kifotično držanje, bol u vratu, bol u leđima  (dugotrajno sedenje, stajanje, lumbago, osećaj ukočenosti) i izrađujemo plan i program vežbi za pravilan rast i razvoj dece.

Posetite nas i proverite zašto smo najbolji!

Vaš siguran oslonac Nova Espero Beograd!

Prvi pregled je besplatan!

Radno vreme:
Ponedeljak - Subota:  9-20

Kontakt informcije:

Adresa: Gospodara Vučića 149
Mobilni: 063/ 89 39 097
e-maila: office@novaespero.com.
Sajt: www.novaespero.com

Pratite nas i na Facebook-u: Nova EsperoAmbulantazarehabilitaciju

 

Tagovi:

skolioza lecenje , kifoza lecenje, kriva kicma, kriva ledja, lose drzanje lecenje, bol u ledjima lecenje,lecenje deformitet ledja, deformitet kicmenog stuba, izbacene lopatice i kifoza, vezbe za ledja, vezbe za ledja, vezbe za skoliozu.