ADELANTE

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Izvorska 75, Banovo brdo // Dušana Jovanovića 4, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3544-056 // 011/4080-488
Sajt: www.adelante.rs

4/ 5stars

www.adelante.rs
www.adelante-kids.com

Škola ''Adelente'' Vam nudi bogat izbor programa za učenje stranih jezika uz visok kvalitet nastave. Modernizovan prostor omogućava Vam prijatnu atmosferu, a stručni kadar kreira nastavu prema vašim potrebama i u periodu koji vama odgovara.

U našem Centru možete pohađati kurseve engleskog, španskog, italijanskog, nemačkog, francuskog, ruskog i grčkog jezika, od početnog do najvišeg nivoa. Kursevi su namenjeni i prilagođeni polaznicima predškolskog i školskog uzrasta, kao i odraslima.

Cilj nam je da primenimo najsavremenije metode učenja jezika, da našim polaznicima obezbedimo najkvalitetnije udžbenike i nastavne materijale uz kompletan multimedijalni pristup.

Nastava obuhvata jednosemstralni (4 meseca) i dvosemestralni kurs (10 meseci).

Nivelacija svih kurseva koji se održavaju u našoj školi u skladu su sa zajedničkim evropskim portfoliom za strane jezike, prema skali od A1- C2.

Rad se odvija u manjim, poluindividualnim grupama (do 4 polaznika) ili u okviru grupne nastave (5-8 polaznika).

Testiranje tj. određivanje nivoa znanja za bilo koji kurs vršimo besplatno! Čekamo Vas da nam se pridružite!

U okviru Škole Adelante nudimo vam programe Adelante KIDS za decu uzrasta od 3 do 14 godina. Škola Adelante vam nudi mogućnost da vaše dete na lak i zabavan način uz pomoć stručnog kadra savlada engleski, nemački, francuski, italijanski ili španski jezik.

Nastava za predškolski uzrast je prevashodno bazirana na izvođenjima tematskih celina uz korišćenje audio-vizuelnih sredstava: cd-ova, dvd diskova, muzičkih instrumenata, fleš kartica, postera, slagalica itd. Nakon svake tematke celine organicujemo Čokoladni kviz, koji je tako osmišljen da na zabavan način podstakne decu na takmičenje u znanju.

Kurs traje 4 meseca i nastava se održava dva puta nedeljno po 45 minuta. Upis se vrši tokom cele godine.

Nastava za školski uzrast je bazirana na širenju i ušavršavanju kompletne jezičke kulture koju čine govor, čitanje, pisanje i razumevanje. Kurs traje 4 meseca i nastava se održava dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta). Upis se vrši tokom cele godine.