CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA OLD BRIDGE

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Makenzijeva 23, Vračar
Beograd Telefon: 011/3088-565, 060/3226-337
E-mail: info@oldbridge.rs
Sajt: www.oldbridge.rs

4.5/ 5stars

Što je mogućnost izbora veća, izbor je teži. Zato pogodite pravo u centar! Odaberite da upišete kurs u  Centru za učenje stranih jezika Old Bridge!

Ako se pitate zašto da odaberete baš nas, mi ćemo vam odgovoriti:

-da su strani jezici sve neophodniji u savremenom životu, a uz nas imate priliku da ih naučite na efikasan način uz iskusne i posvećene predavače

-da su naše cene povoljne, te da imate mogućnost plaćanja u više mesečnih rata

Takođe ćemo dodati da:

- naša ponuda sadrži više od petnaest svetskih jezika

- pristupačne cene i posebni popusti kod nas obavezno idu uz kvalitet nastave

- u Old Bridge Centru jednako uspešno organizujemo  kurseve za decu, kao i kurseve za odrasle

- možete da nas pronađete u samom centru grada, na Slaviji, u prijatnom prostoru u kome je učenje zadovoljstvo

- ima još mnogo razloga koji idu nama u prilog, ali bismo želeli da nakon što se upoznamo, upravo  vi budete naša najbolja preporuka


OPŠTE INFORMACIJE

U Centru za učenje stranih jezika Old Bridge možete da odaberete i naučite preko 15 svetskih jezika.

 Old Bridge za vas organizuje kurseve za decu predškolskog i školskog uzrasta, kao i kurseve za odrasle osobe.

Kursevi za odrasle podrazumevaju fond od 64 časa (ukoliko nastavu pohađate u grupi od 5 do 8 polaznika) i fond od 50 časova ukoliko nastavu pohađate individualno ili u grupi od 2 do 4 polaznika). Pomenuti fond časova podrazumeva jedan pređen Old Bridge nivo, a kojih ukupno ima devet.

Svi Old Bridge nivoi su usklađeni sa CEF ( Zajedničkim jezičkim okvirom Saveta Evrope). Kursevi za odrasle su podeljeni na opšte i na specijalističke kurseve.

Specijalistički kursevi su vezani za određene oblasti stranog jezika ( ekonomija, pravo, turizam, bankarstvo, marketing...) i njih možete pohađati ukoliko posedujete minimalno 6. Old Bridge nivo. Osim toga, kod nas imate mogućnost pripreme za međunarodno priznate ispite kao što su: TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE, kao i za sve traženije ispite za sertifikat iz nemačkog jezika na Goethe Institut-u.

Kursevi za decu traju tokom čitave školske godine i podrazumevaju fond od 64 časa (za decu od predškolskog uzrasta do V razreda osnovne škole); odnosno fond od 96 časova za decu od V do VIII razreda.

Nastavni program čine najmoderniji udžbenici renomiranih svetskih izdavača kao što su Pearson Longman, Oxford University Press, Express Publishing, Hueber...

Naši profesori su diplomirani filolozi, specijalisti u oblastima nastave koje predaju. Svaki od njih je u potpunosti posvećen radu sa svojim učenicima, te im sa lakoćom prenose svoje znanje.

Nakon svakog odslušanog kursa i uspešno položenog testa, uručujemo vam Old Bridge sertifikat kojim se potvrđuje vaše novostečeno znanje.

Osim toga, nudimo vam priliku da polaganjem privatnog ispita dobijete uverenje o vašem poznavanju stranog jezika.

Sve ostale informacije možete da dobijete putem gore navedenih  telefona ili e-mail-a.