HELEN DORON EARLY ENGLISH ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Stevana Markovića 11, Zemun // Dušana Vukasovića 57, Blok 62, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/2104-932, 062/226-988
E-mail: zemun1@helendoron.com
Sajt: www.helendoron.com

4.5/ 5stars

SMART KIDS je licencirani Learning Centre koji radi po patentiranom metodu Helen Doron Early English za decu uzrasta od 3 meseca do 14 godina i po programu Helen Doron Teen English za mlade do 18 godina. Nase škole su u Zemunu, Stevana Markovića 11 (Kej) i u novobeogradskom bloku 62, Dušana Vukasovića 57.
Za sve informacije pozovite na 011/ 2104-932 i 062 226 988 ili posetite sajt www.helendoron.rs .

Helen Doron Early English je već 30 godina usavršavani metod učenja engleskog jezika kao maternjeg. Zasniva se na simuliranju engleskog govornog okruženja u kome deca na prirodan način usvajaju drugi jezik kroz aktivno učešće na času, igru, pesmu i druženje sa svojim vršnjacima.
Helen Doron Teen English je program uskladjen sa evropskim standardima za učenje jezika (CEF). Nivoi koje nudimo su A2, B1, B1+ i B2, a uzrast koji pokrivaju je od 12 do 18 godina.

Helen Doron Early English materijali obuhvataju deset godišnjih nivoa (svaki se sastoji od knjiga i pratećih CD-a, spakovanih u atraktivnu torbicu). Do školskog uzrasta savladava se isključivo govorni jezik, a zatim i čitanje, pisanje (uz dodatne radne sveske za mlađe školarce) i gramatika jezika koji su deca već progovorila.
Helen Doron Teen English programi obuhvataju četiri seta materijala (svaki se sastoji od knjiga, pratećih DVD-jeva, albuma sa pop pesmama i lektirom, spakovanih u atraktivnu torbu) koji tokom obrade direktno pripremaju polaznika za polaganje ispita za nivoe A2, B1 i B2. Svim polaznicima je na kraju kursa omogućeno
polaganje odgovarajućeg Cambridge ispita, bez doplate.

Školska godina počinje 1. septembra i traje do kraja juna. Časovi se održavaju u grupama od četvoro do osmoro dece, dva puta nedeljno. Predupis vršimo od maja za narednu školsku godinu. Za naše buduće polaznike organizujemo besplatne demo-časove ili testiranja u istom periodu. Pozivamo sve zainteresovane da se jave, dođu, vide materijale i prisustvuju probnom času sa svojom decom.

Posvećeni smo obezbeđivanju najboljih materijala i metodologije za podučavanje engleskog deci. Naši učitelji su profesionalni i dobijaju stalni trening i podršku. Naša organizacija je dinamična i Vama na usluzi.
Mi smo kompletan sistem za učenje engleskog koji služi deci sveta.