MAGIC BOOK

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Druge srpske armije 33/35 (V sprat), Voždovac
Beograd Telefon: 064/266-9864, 063/577-585
E-mail: magicbookschool@gmail.com
Sajt: www.magicbook.rs

4.5/ 5stars

U toku je upis! Prvi čas upoznavanja besplatan.


 Škola nemačkog i engleskog jezika ,,Magic book” je nova i moderna škola za decu i odrasle. Nalazimo se u naselju Stepe Stepanovića u ulici Druge srpske armije 33, stan 35 (peti sprat).

Stremimo stalnom usavršavanju u nastavi i prilagođavanju potrebama svojih polaznika. Naš cilj je da polaznici uče jezik u prijatnoj i opuštenoj atmosferi jer smatramo da je uslov za svako sticanje znanja upravo udobnost u svakom smislu.

Prostorije naše škole su veoma kreativno osmišljene u kojima preovladava vedar kolorit i moderan nameštaj.  Budući da naši profesori imaju veliko iskustvo u radu sa decom, oni znaju koliko je deci važan prostor u kome borave i uče.

Zato smo se potrudili da dečija ,,igraonica” bude kutak u kome će se deca osećati prijatno i sigurno kako bi sticali nova znanja. Dečija ,,igraonica” je opremljena svim potrebnim sredstvima za učenje jezika (društvene igre, podne puzle, edukativni rekviziti…).

Deca neće imati osećaj uštogljene i stroge atmosfere, već prijateljske i opuštene. Bezbednost dece nam je takođe prioritet, pa smo prilikom opremanja škole imali u vidu i najsitnije detalje.

Svi kursevi se zasnivaju na savremenoj  komunikacijskoj metodi. Naši profesori su mladi ljudi sa iskustvom, spremni da se prilagode potrebama grupe kao i pojedinačnih polaznika. Uvek su spremni da ljubazno odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa kursom. Mi imamo zajednički cilj, a to je da Vi zaista progovorite strani jezik.

Otvorite ,,magičnu knjigu” znanja i naučite jezik na kreativan i zabavan način u prijatnoj atmosferi!

Kako se uči kod nas?

Učenje stranog jezika je najefikasnije ako se nastava odvija na ciljnom jeziku. Vođeni tom idejom, organizovali smo časove tako da se celokupna komunikacija odvija na ciljanom jeziku. Pobornici smo savremene komunikacijske metode i svaki čas ima unapred jasno određen cilj. Na našim časovima ćete imati priliku da izrazite svoje mišljenje, da vodite diskusije, da pitate i odgovarate na stranom jeziku, a možda i da se nađete u ulozi profesora na kratko. Dodatni materijali su sastavni deo svakog kursa, pa će Vam, između ostalog,  biti dostupni i svetski strani časopisi i knjige. Vaše je samo da dođete na  testiranje nivoa znanja i da izaberete kurs koji odgovara Vašim potrebama.

Časovi upoznavanja

Časovi upoznavanja su časovi koje smo osmislili tako da Vam omoguće da se Vi i Vaše dete upoznate sa našom školom. Ovi časovi će Vam omogućiti da saznate ono što Vas interesuje o našoj školi, da se upoznate sa našim profesorima i našim sistemom rada. Takođe, časovi upoznavanja Vam omogućuju da vidite kako izgleda naša igraonica, u kojoj bi Vaše dete pohađalo časove stranog jezika. Časovi upoznavanja su istovremeno osmišljeni da Vaše dete stekne prvi utisak o stranom jeziku, da stekne nove drugare, da se zabavi i da sa osmehom izađe nakon završenog časa. Čas upoznavanja je besplatan, traju 30 minuta i zato prijavite Vaše dete da zajedno sa njim budete naši gosti i da jedan detetov dan učinite drugačijim od drugih.

,,Čaj u 5 ’’

,, Čaj u 5 ”- Želite da komunicirate sa izvornim govornicima a nemate priliku za to? Ne putujete često i nemate puno prijatelja iz inostranstva? Ovaj kurs je pravo rešenje za vas. Tokom kursa ćete imati priliku da pričate sa izvornim govornikom preko Skype. U opuštenoj i prijatnoj atmosferi, pričaćemo o aktuelnim i zanimljivim temama. A uz to ćemo piti čaj i ,,praviti se Englezi”.

 

Skola Nemačkog i engleskog jezika za decu i odrasle Magic Book, Voždovac.