SPEAKER'S CORNER

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Nehruova 91, Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/346-1768
E-mail: masastojicic@hotmail.com

4/ 5stars

Speakers Corner je škola stranih jezika smeštena u novobeogradskom bloku 63, u blizini četiri osnovne škole: "Jovan Sterija Popović", "Milan Rakić", "Mladost" i "Kneginje Milice".

Naš mali tim čine diplomirani profesori engleskog jezika a na zahtev klijenata, upošljavamo i profesore srpskog, francuskog, nemačkog, norveškog i mađarskog jezika. Radimo u malim grupama, sa maksimalnih pet polaznika u grupi, jer smatramo da je za uspešno učenje stranih jezika neophodan ličan pristup profesora svakom polazniku, konstantna vežba izgovora i konverzacije, a to je moguće postići jedino u ovako intimnom ambijentu. Trudimo se da odgovorimo na potrebe polaznika u učionici, kako bi se oni uspešno snašli u stvarnom životu, izvan nje.

Smatramo da sa učenjem stranog jezika ne može da se porani ali ni zakasni. Ipak, iskustvo imamo u radu sa decom i mladima školskog uzrasta i odraslim kandidatima. Za one sramežljivije ili zahtevnije nudimo mogućnost individualnog rada.
Pratimo savremene udžbenike britanskih i američkih autora, uz obaveznu upotrebu auudio materijala, koji nam služe da slušamo autentičan govor izvornih govornika.

Cilj nastave, bez obzira na uzrast polaznika, jeste da jezikom ovladaju za potrebe snalaženja u svim planiranim i neplaniranim okolnostima, na putovanjima, u poslovnom svetu ili privatnim kontaktima.

********************

Engleski jezik za školarce
Kursevi za odrasle
Grupe od 2 do 5 polaznika
Konverzacijski kursevi- 60 minuta
Individualni časovi

Novo:
Srpski  jezik za strance
Nemački i  francuski jezik na upit