SPORTSKI KLUB ARENA NO 1

Sportski objekti Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 64 // Tošin Bunar 161-163 // Bulevar Arsenija Čarnojevića 163
Beograd Telefon: 063/1234-654 // 063/7796-796
Sajt: www.arenano1.co.rs

4.5/ 5stars

Sportski klub Arena No1

Sportski rodjendani  – organizujemo na tri lokacije

U želji da naglasi važnost fizičke aktivnosti u procesu zdravog i pravilnog odrastanja i razvoja dece školskog uzrasta sportski klub Arena No1 organizuje dečije sportske rođendane. Postoje tri lokacije gde mozete organizovati sportski rođendan.

--------------------------------------------------

1. Prva lokacija - Sportske sale u bloku 63
Sala površine 140 kvadrata opremljena je podnim i zidnim strunjačama kao i opremom za mini disko koja se nalazi na Novom Beogradu u bloku 63. Veliki broj štafetnih igara i poligona spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke elemente, vežbe koordinacije pokreta i oblikovanja tela povezane su u jedno veliko sportsko nadmetanje prožeto muzičkim sadržajima. Laseri, dim mašine, disko kugla i šaroliko osvetljenje zajedno sa plesnim koreografijama i sportskim igrama koje izvodi animator, a deca ponavljaju, predstavljaju jedinstven doživljaj koji se dugo pamti. Poseban prostor obezbeđen je za roditelje, a stolovi za stoni tenis pružaju im mogućnost da se rekreiraju u prijatnom ambijentu.

U ovom objektu organizujemo dva tipa rođendana:

a) Rođendan sa animacijom koja je prilagođena uzrastu dece:  
   - I blok - muzičke igre (muzičke stolice za mlađe, mini disko za starije)
   - II blok - sportske igre ( trka u džakovima, preskaknje obručeva itd).
b) Sportski rođendan
   - streličarstvo, laser tag igra i gađanje u paintball mete

Adresa: Novi Beograd, Jurija Gagarina 64, Blok 63
Kontakt telefon za rođendane: 063/1234-654

--------------------------------------------------

2. Druga lokacija - Jepaintball teren
(tu organizujemo samo rođendane koji sadrže paintball ili laser tag igru),

Adresa: Tošin bunar 161-163
Kontakt telefon za rođendane: 063/1234-654

--------------------------------------------------

3. Treća lokacija - Streličarskom klubu
(rođendani samo streličarstvo)

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 153
Kontakt telefon za rođendane: 063/1234-654

--------------------------------------------------

Sajt: www.arenano1.co.rs
Facebook:
Proslava rodjendana Beograd - Arena No1

* * *

Team building

Želite li da vaši zaposleni budu zadovoljniji, zdraviji, produktivniji? Da li želite da radite na njihovom samopouzdanju i razvoju timskog duha u preduzeću? Ako je odgovor DA, na pravom ste mestu. SK Arena No1 je za Vas pripremila sjajnu ponudu - adrenalinske igre, dobar provod i mogućnost da probate nešto novo. Borba vam podiže adrenalin - Paintball je prava stvar za vas. Možda su vam Luk i strela primamljviji - dođite i postanite novi Robin Hud. Uradite nešto drugačije dođite i zabavite se sa nama. Sve naše aktivnosti koje oragnizujemo i nudimo kreirani su na način koji bi najbolje odgovarao broju učesnika, polnoj i starosnoj strukturi, fizičkoj spremnosti, vašem raspoloživom vremenu a sve u cilju da stvorite snažan tim, postignete da bude bolji i efikasiji ili da samo izađete iz kancelarije i zajedno provedete vreme u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi.

Veštačku stenu moniramo na zahtev firme, na lokaciji po izboru.

Pored paintball-a, streličarstva nudimo i igre bez granica, organizaciju ekipnih igara (fudbal, odbojka, badminton, stoni tenis…), orijentiring sa adrenalinskim stanicama, kanjoning, rafting, pećinarenje…

Telefon: 063 63 63 60
Sajt:
www.arenano1.co.rs

Laser Tag

Laser tag predstavlja spoj visoke tehnologije i dečačke mašte da se "uskoči" u lik omiljenog akcionog heroja. Video igre poput Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a prenesene su sa monitora Vaših računara u stvarnost uz pomoć ovog novog vida zabave. Za laser tag Vam nije potrebna nikakva zaštitna oprema. Puška opremljena infracrvenim laserom ispaljuje laserski zrak u protivnika sa posebnim senzorom na glavi sa koga se, bežičnim putem, svi podaci (broj ispaljenih "metaka", broj pogodaka, broj preostalih života) prenose na računar, a na kraju igre svaki igrač dobija štampanu statistiku. Potpun doživljaj simulacije oružanog sukoba stvaraju zvučni efekti pucnja, punjenja "oružja" dok menjate okvir ili senzor pogotka koji se oglašava, opet, samo ako ste manje spretni od svojih protivnika. Prednosti i nedostaci u poređenju sa paintball-om? Čistiji - ali manje ekstreman (što samo po sebi može biti dovoljna prednost!), nema dodatne opreme, igranje na terenu koji Vi odaberete (parking, garaža, poslovni prostor) - bilo koja lokacija može postati poligon vaših sposobnosti u odmeravanju snaga i taktike.

Telefon: 063/7796-796
Sajt: www.arenano1.co.rs
Facebook: Arena No1 Urban Park

Streličarstvo

Streličarstvo spada u kategoriju belih sportova kao i, između ostalih, golf i tenis. Treniraju ga i žene i muškarci nezavisno od uzrasta, ali je osnovna takmičarska podela na mušku i žensku kategoriju. To je pre svega individualni sport, neki bi rekli takmičenje sa samim sobom pre nego sa protivnicima, te zahteva i forsira visok stepen smirenosti, postizanje karmičke harmonije i unutrašnjeg mira koji se manifestuju vrhunskim rezultatima. Sportski klub Arena No 1 je član Streličarskog saveza Srbije. Polaznici škole streličarstva, treniraju u salama kluba. Nakon intenzivnog kursa od 10 treninga svaki polaznik koji, naravno, zadovolji unapred definisane kriterijume dobija diplomu o završenom kursu. Na ovaj način se stiču bazična znanja o streličarskoj opremi, disciplinama kroz koje se streličarstvo praktikuje kao i osobinama svake od njih pojedinačno, ali i prilika da se pod stručnim nadzorom svetski priznatih stručnjaka steknu osnovne veštine gađanja lukom i strelom. Na takvu osnovu mnogo je lakše nadograditi znanja i veštine neophodne za postizanje vrhunskih rezultata u sportu kojem se mnogi dive, ali retki u potpunosti prepuste.

Škola streličarstva: Traje 10 termina po 1,5-2h Treninzi se održavaju vikendima. Nakon završene škole i završnog testa svaki polaznik dobija diplomu i može nastaviti da trenira po klupskim cenama i sa klupskom opremom. Treninzi se održavaju na Novom Beogradu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 153.

Prvi trening je besplatan.

Treninzi se zakazuju po dogovoru, u terminima koji Vama odgovaraju.

-------------------------------------
Osim streličarstva organizujemo "laser tag" i "animaciju".
-------------------------------------

Adresa: Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 153
Telefon: 063 11 11 373
Sajt:
www.arenano1.co.rs
Facebook:
Streličarstvo (Archery) Beograd – Arena No1

Paintball

U Sportskom klubu Arena No 1 možete igrati paintball. To je taktička sportska igra iz žanra ekstremnih, koja predstavlja simulaciju kratkih vatrenih kontakata, na ograničenom prostoru. Za takvu vrstu igre koristi se specijalni pneumatski "marker" iz kojeg se puca lopticama punim boje. U igri učestvuje grupa ljudi koja se naizmenično "lovi" i izbegava međusobno, sve dok jedna osoba ili ekipa ne trijumfuje nad drugom. Pobednik je onaj koji prvi postigne cilj ili poslednji koji ostane u igri. Po ocenama svetskih stručnjaka paintball je daleko bezopasniji sport od fudbala, rukometa, košarke, hokeja na ledu, bilo kog borilačkog sporta, ako se poštuju pravila koja su strogo propisana (nošenje obavezne zaštitne opreme - kombinezon, pancir, maska, rukavice, štitnik za vrat..) Paintball možete igrati na dve lokaciju u Beogradu i to na otvorenom terenu na Adi Ciganliji i na zatvorenom terenu na Novom Beogradu na uglu ulica Gandijeve i Zemunske. Oba terena su osvetljena tako da postoji mogućnost održavanja igara i u kasnim večernjim satima u zavisnosti kad kome odgovara. Dovoljno je da se vas nekoliko skupite, pozovete i dođete da se družimo.

Imamo u ponudi dva paketa:

- do 10oro dece (paintball+streličarstvo+hrana i piće)
- do 20oro dece (paintball+streličarstvo+hrana i piće)

Adresa: zatvoreni teren Tošin bunar 161-163; otvoreni teren na Adi Ciganliji
Telefon za informacije i rezervacije: 063 7 796 796
Sajt: www.arenano1.co.rs
Facebook:
Paintball Beograd – Arena No 1

Fitnes centar Arena No1

Na ukupnom prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, joga, korekcija i oblikovanje, aerobik, pump, workout, tae bo...), masažu, saunu, đakuzi, elektrostimulaciju. Naše stručno osoblje vrlo rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i savetovati Vas o pravilnoj ishrani. Takođe, izradićemo Vam individualni program vežbanja prilagođen vašim potrebama i željama kako biste postigli najbolje rezultate u najkraćem mogućem roku. Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta. Dođite i uverite se zašto smo jedan od najboljih fitnes klubova u gradu. Vaš prvi trening je besplatan.

Radno Vreme fitnes centra:
- radnim danima od 08:00h do 23:00h
- vikendom od 08:00h do 21:00h

Adresa: Jurija Gagarina 40c, Blok 63, Novi Beograd
Telefon:
063 11 11 373
Sajt:
www.arenano1.co.rs
Facebook:
Fitnes Centar Arena No1

Sportski klub Arena No 1

Streličarstvo

063 11 11 373

Paintball & Laser Tag
063 7 796 796

Sportski rođendani
063 1234 654

Sale za vežbanje
063 63 63 60
Novi Beograd, blok 63, J. Gagarina 64

Fitnes centar
011 318 93 95
Novi Beograd, blok 63, J. Gagarina 40c
www.arenano1.co.rs

 

 

 

 

 

 

KLJUČNE REČI: zabava, sport, rodjendani, sportski rodjendani, proslava rodjendana, team building, tim bilding, proslave, paintball, strelicarstvo, luk i strela, laser tag, free climbing, vestacka stena, slobodno penjanje, urban park, avantura park, delta city, arena no1