HAPPY HOUSE I

Šrafovska roba Beograd

Adresa: Belo Vrelo 38, Bele vode
Beograd Telefon: 011/6514-777, 065/2333-055
E-mail: happyhousejv@gmail.com

4.5/ 5stars

Firma Happy House nalazi se u ulici Belo Vrelo 38, na Čukarici, na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo pre mnogo godina.
Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, srafova, vodovodnih, keramickih materijala, alata i mašina, kao i svih drugih mogućih građevinskih materijala, u našem maloprodajnom objektu.
Težeći ka tome da Vaš svet obojimo najrazličitijim bojama, u našem asortimanu možete pronaći širok spektar boja domaćih i stranih proizvođača.

Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave gradjevinarstvom, omogućila nam je da za Vas u svakom trenutku imamo velik izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta. Boje iz naše ponude namenjene su za farbanje unutrašnjih i spoljnih zidova različitih objekata.

Po Vašoj želji vršimo miksovanje boja za uređenje enterijera i eksterijera, u više od 3000 nijansi. Dovoljno je samo da zamislite željenu nijansu boje i sa nama to podelite, a mi ćemo se pobrinuti da je za Vas izmiskujemo. Posedujemo mašine za miksovanje boja (vitex grcka i maxima Lucani).

Iz našeg radnog asortimana proizvoda izdvajamo:
- Baštovanskih setova
- Izradu kuhinja i plakara
- Izradu Američkih plakara
- Izradu nameštaja
- Fasadni program
- Građevinski materijal

Različite tehnike za bojenje i dekoraciju zidova i fasada učiniće Vaš dom ili poslovni objekat privlačnim i prijatnim za život i rad.
Ponudićemo Vam moderna rešenja koja će uneti dozu elegancije u Vašu svakodnevicu. Širok spektar koji možete dobiti kod nas, nas čini unikatnim u Beogradu.
Naše ljubazno osoblje, na raspolaganju Vam je u svakom trenutku i spremno je da odgovori na sva Vaša pitanja.

Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u susret.

Firma "Happy House" Beograd.