DIGITAL ART

Štamparije Beograd

Adresa: Vojvode Milenka 48, Savski venac
Beograd Telefon: 011/3617-281, 011/361-3838
E-mail: digitalart011@gmail.com
Sajt: www.digitalart.rs

4/ 5stars

Digital art company je porodična firma, koju je osnovala porodica Milićević 2005. godine, prvenstveno kao studio koji se bavi digitalnom štampom i pripremom, da bi se kasnije upotpunila sa mnogim drugim uslugama grafičke industrije.

Porodica Milićević radi u grafičkoj struci kroz generacije već preko 60 godina, pa je samim tim i kvalitet koji sada štamparije pružaju ogledalo višegodišnjeg rada i iskustva, kao i mnogobrojnih usavršavanja.

Sada, Digital art čine studio za pripremu i dizajn zajedno sa digitalnom štamparijom u jednom prostoru, a ofset štamparijom i doradom u drugom. Stručni kadar koji radi kod nas je visoko obrazovan i pažljivim odabirom kreiran, kako bi bili sigurni da ćete Vi, kao naši klijenti dobiti izuzetan kvalitet materijala i uslugu
koja gradi poverenje.

Posetite nas i informišite se na koji sve način možemo da Vam pomognemo da poboljšate svoje poslovanje kroz promotivni materijal visokog kvaliteta.

Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.

Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h ili pozovite na 011/361-72-81.