AKSIĆ ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Bulevar despota Stefana 104, Palilula
Beograd Telefon: 011/2768-811, 064/1775-705
E-mail: aksicdent@hotmail.com
Sajt: www.aksicdent.com

4/ 5stars

Ukoliko se pozovete na sajt 011info.com, dobijate vaučer u iznosu 500dinara.

Stomatološka ordinacija Aksić smeštena je u ulici Bulevar Despota Stefana 104, na teritoriji opštine Palilula, u Beogradu. Domen naših usluga obuhvata najviši vid brige o zdravlju i lepom izgledu Vaših zuba. Budući da je osmeh ono što prvo primetimo na nekom, naši stomatolozi će Vam omogućiti da se sa samopouzdanjem osmehnete u svakoj prilici i pokažete Vaše blistavo bele zube.

Stomatološkom praksom bavimo se više jako puno godina, predvođeni timom eminentnih stučnjaka iz oblasti stomatologije. Iskustvo i stečeno znanje omogućavaju nam da Vam izađemo u susret pri svakom problemu sa zdravljem i izgledom Vaših zuba.

U veoma opuštenoj i prijatnoj atmosferi naš stomatolog će se pobrinuti da sve nepravilnosti i problemi sa Vašim desnima i zubima budu u najkraćem vremenskom periodu otklonjeni. Upotrebom najkvalitetnijih materijala prilikom popravke zuba, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Usluge koje Vam stomatološka ordinacija Aksić nudi su:

- besplatni pregledi
- popravke zuba
- vađenje zuba
- hirurško vađenje zuba
- skidanja kamenca
- beljenje zuba
- nadogradnja zuba
- stavljanje proteza
- dečije mobilne proteze
- implanti

Na jednom mestu tim profesionalnih stomatologa ponudiće Vam usluge iz svih oblasti stomatologije bilo da je u pitanju konzervativna, preventivna ili dečija stomatologija, protetika, ortopedija vilica, oralna hirurgija, implantologija ili izbeljivanje zuba.

Takođe ukoliko imate problema sa promenama na koži, možemo da Vam ponudimo stručne savete dermatoloških stručnjaka sa kojima imamo blisku saradnju.

Negujući razvoj dentalnog turizma u Srbiji, stomatološka ordinacija Aksić na Paliluli Vam pruža mogućnost da ulepšate Vaš osmeh, brzo, lako i po veoma pristupačnim cenama. Naš tim stomatologa može da Vam ponudi svoje usluge koje prate svetske standarde po pitanju kvaliteta. Jedina razlika je u znatno nižoj ceni u odnosu na zemlje Zapane Evrope, dok je stepen kvaliteta materijala i usluge nepromenjen.

Siguran put do Vašeg blistavog i zdravog osmeha.

Očekujemo Vas.

Stomatološka ordinacija Aksić, Palilula, Beograd.