DENTAL ORAL CENTAR DR MILOŠEVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Trstenjakova 3, Stari Košutnjak
Beograd Telefon: 011/2662-577
E-mail: kontakt@dentaloralcentar.com
Sajt: www.dentaloralcentar.com

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija Dental Oral Centar Dr Milošević osnovana je 1983-će godine u Beogradu, tokom 30 godina rada od male ordinacje u jednoj sobi razvila se zahvaljujući vrhunskom kvalitetu usluga svojih zaposlenih i prijatnoj atmosferi u stomatolosku ordinaciju koja danas broji više od 13 000 klijenata.

Stomatološka ordinacija Dental Oral Centar je potpuno opremljena da klijentima pruži najkvalitetniju uslugu iz svih oblasti stomatologije (konzervative , endodoncije , stomatološke protetike , oralne hirurgije , implantologije , parodontologije , dečije i preventivne stomatologije).

U ordinaciji se nalaze dva digitalna rendgena za pojedinačne snimke zuba kao i digitalni ortopan, tako da nema potrebe za odlaskom na druge lokacije radi dijagnostike ili kontrole lečenja zuba. Klijent sve obavlja na jednom mestu.

Upotreba premium klasa materijala kao što su Ivoclar Vivadent i Vita kao i saradnja sa najboljim zubnim tehničarima omogućavaju nad da svojim klijentima pružimo kvalitetne i dugotrajne stomatoprotetske radove.