DENTISTRY RAKIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Generala Štefanika 21/7, Voždovac
Beograd Telefon: 064/1272-191, 011/630-6967
E-mail: rakic.dentistry@gmail.com
Sajt: www.rakicdentistry.com

4/ 5stars

Stomatološka ordinacija Dentistry Rakić nalazi se na Voždovcu, u naselju Stepe Stepanovića, na lokaciji Generala Štefanika broj 21, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo težeći ka tome da Vam na jednom mestu obezbedimo kompletnu stomatološku uslugu, uz najviši vid perfektnosti pri radu.

Naš iskusni stomatološki tim, prilikom svog rada koristi najsavremeniju tehnologiju i materijale kako bi Vama pružio besprekornu uslugu i omogućio da imate zdrave i estetski lepe zube. Stručnim savetima za negu zuba, pomoći ćemo Vam da sačuvate Vaše zube i sprečite moguće veće probleme sa njima.

Domen usluga naših zubara odnosi se na:

- konvencionalnu stomatologiju - popravke i vađenje zuba
- uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba,parodontoloski tretman dzepa.
- stomatološku protetiku
- izradu protezica za decu - čuvari mesta zuba
- ortodonciju
- implantologiju
- stavljanje porculanske krunice

Posebnu pažnju u svom radu posvećujemo našim najmlađim pacijentima. Smatramo da je veoma važno od najranijeg doba deci ukazati na važnost pranja i održavanja zuba, higijene u ustima, kao i redovne posete stomatologu, kako bi se na vreme otkrili kvarovi i deformacije zuba i vilice.

Ukoliko mlečni zubići Vašeg mališana neće uskoro biti zamenjeni stalnim zubima, naš zubar Dentistry Rakić može da Vam ponudi izradu čuvara mesta zuba, u vidu protezica, koje će sprečiti nepravilan rast zuba i popunjavanje neophodnog prostora za budući stalni zub.

Nastojimo da svojim profesionalnim radom i stručnim pristupom svakom našem pacijentu, otklonimo strah od posete zubaru, kako bi popravke i vađenje zuba, bili manje stresna iskustva za njih. Takođe kada je u pitanju stomatološka protetika, možemo da izradimo za Vas zubne proteze od kvalitetnih materijala, u veoma kratkom vremenskom periodu.

Stomatološka protetika, porculanske krunice, vađenje zuba i čuvari mesta zuba, po konkurentnim cenama u Beogradu.

Vaš najbolji izbor do savršenog osmeha.

Kontakt informacije:

Adr: Generala Štefanika 21/7
Tel: 011/ 630 69 67
Mob:064/ 127 21 91

Stomatološka ordinacija Dentistry Rakić, Naselje Stepe Stepanovića 21, Beograd.