STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Marijane Gregoran 25, Palilula
Beograd Telefon: 011/2782-763, 064/180-6628
E-mail: annaivannovic1987@gmail.com

4/ 5stars

Mi nudimo usluge iz domena opšte i estetske stomatologije u prijatnom ambijentu u ulici Marijane Gregoran 25, na Karaburmi. Naš tim ljubaznih stomatologa će se potruditi da Vaše potrebe budu uvek u prvom planu. Mi negujemo preventivni pristup u zbrinjavanju i trudimo se da plan terapije bude uvek najbolji za svakog individualnog pacijenta. Svaki tretman se detaljno obrazlaže, sa svim mogućim prednostima i nedostacima i pacijent zajedno sa našim timom učestvuje u odluci i izboru terapije.

Nama je od izuzetnog značaja da se kod nas osećate sigurno i prijatno i iako Vam ne možemo obećati da će baš svaka intervencija biti prijatna, ono što možemo obezbediti jeste potpuna bezbolnost u toku stomatoloških intervencija i uslove da se opustite i oslobodite straha od stomatologa.

Mi pratimo svetske standarde kako u pogledu opreme i materijala, tako i u pogledu kontinuiranog stručnog usavršavanja i praćenja najnovijih dostignuća u svetu stomatologije. Zbog svega ovoga, mi nudimo garanciju na svaki naš rad, tako da svi naši pacijenti mogu biti spokojni znajući da nema višestrukih naplata jednog istog rada, a sama terapija se završava onda kada je pacijent u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima.

Naš cilj je da svaki naš pacijent iz ordinacije izađe sa osmehom na licu, osmehom koji odiše lepotom i privlači poglede, koji Vam podiže samopouzdanje i čini vas srećnima.

Kod nas možete dobiti usluge iz domena:

- preventivne stomatologije
- estetske stomatologije
- bolesti zuba
- oralne hirurgije
- stomatološke protetike
- parodontologije
- dečje stomatologije
- ortopedije vilica

* Stomatološki pregled je besplatan.

Radno vreme naše ordinacije: 
ponedeljak - petak: 12-20 h            
subota: 10-16 h

Adresa: Marijane Gregoran 25, Karaburma
Kontakt telefoni: 
011/278-27-63; 064/180-66-28