STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR GRBOVIC

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Vojvođanska 113/lokal 6, Bežanija
Beograd Telefon: 064/506-44-47
E-mail: milena.dr.grbovic@gmail.com

4/ 5stars

Stomatološka ordinacija Dr Grbović nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Vojvođanska 113, lokal 6, kod kružnog toka Ledine u Beogradu. Postojimo i radimo već dugo godina baveći se kompletnom stomatološkom uslugom. Nakon posedovanja dugogodišnjeg iskustva u radu i svojim znanjem Dr Milena Grbović - doktor stomatologije i dr Jelena Maalusić - doktor stomatologije omogućava svakom pacijentu da ima zdrave i blistavo bele zube.

Domen naših usluga obuhvata:

- stomatološke preglede i konsultacije
- lečenje bolesti zuba, popravka zuba, nadogradnja zuba, ugradnja zuba
- bezbolno vađenje zuba, hirursko vađenje zuba, vađenje korena zuba
- stomatološka protetika, fiksna zubna protetika mostovi
- dečija i preventivnu stomatologija
- parodontologija
- oralna hirurgija
- ortopedija vilice
- implantologija, zubni implanti, implantologija zuba
- izbeljivanje zuba

Budući da lep osmeh prvenstveno zavisi od zdravlja zuba pojedinca, nastojimo da našim predanim radom uz detaljan pregled i konsultacije sa Vama, pronađemo najbolje rešenje za sve probleme koje imate sa Vašim zubima.

Naš cilj je da Vam omogućimo da se osmehnete sa samopouzdanjem, ponosni na lepotu Vaših zuba. Posebnu pažnju obraćamo na edukaciju i rad sa decom, jer smatramo da je veoma važno da deca od najranijeg doba steknu naviku da održavaju svoje zube i bez straha posećuju stomatologa. Nastojimo da u prijatnom ambijentu naše ordinacije podignemo njihovu i svest njihovih roditelja o tome koliko je higijena zuba važna, kao i blagovremena popravka istih.

Prilikom svog rada koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, savremenu tehnologiju i metode popravki koje nam omogućavaju da Vam garantujemo za efikasnost naših usluga. Pedantan rad i veoma pristupačne cene naših usluga, učinile su da iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih pacijenata, čija smo srdačna preporuka. U službi zdravlja i estetski lepog izgleda Vaših zuba.

Vaš siguran izbor do savršenog osmeha.

Radno vreme:

Svaki dan od 11 - 19h
Po potrebi i van radnog vremena.

Kontakt informacije:

Ime: Stomatološka ordinacija Dr Grbović
Adresa: Vojvođanska 113, lokal 6
Mobilni: 064/ 506 44 47