STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PEROVIĆ BOŽIDAR

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Višegradska 6, Savski venac
Beograd Telefon: 011/361-3213, 063/350-353, 064/110-6778
E-mail: gpc@bitsyu.net

4/ 5stars

Specijalistička ordinacija Dr. Perović Dentistry (Beograd) – pruža sve vrste tretmana zuba.

Posle pionirskog početka u implantologiji godine 1970. prof dr Jovan Perović je uspešni stručnjak u implantologiji kod nas i bazirajući njegovo veliko iskustvo bavljenja stomatologijom još od 1957. godine i autora preko 15 objavljenih knjiga i primaoca mnogobrojnih društvenih priznanja nama je bilo mnogo lakše da sav raskoš i iskustvo stomatološkog umeća usmerimo u profesionalni odnos prema pacijentima.

Specijalista stomatolog Perović dr Goran 36 godina iskustva, stomatolog dr Božidar Perović perspektivni doktor kome su otvorena sva vrata porodičnog kvaliteta, pouzdanosti, iskustva i umeća u radu, koristeći najsavremeniju opremu i najkvalitetnije materijale svetski renomiranih proizvođača.

Pouzdanost i kvalitet našeg rada upotpunjuju i dve sestre Mirjana Pumpalović i Sanja Jakovljević, uvek spremne da pomognu pacijentu i da naprave prijatnu atmosferu.

Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da Vaš boravak u ambijentu opuštene smirene atmosfere izazovemo zadovoljstvo i osmeh na vašem licu jer su to najlepši pokazatelji našeg rada i truda.

Vaša poseta stomatologu je sigurno potpuno bezbolna što garantuje poslednja generacija anestetika. Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Mi sa naše strane Vam garantujemo najviši standard usluga i povoljne cene.

Naša stomatološka ordinacija Vam nudi niz usluga od besplatnog prvog pregleda i konsultacije sa stomatologom, do složenih implantoloških i hiruških zahvata.
Naš stručni stomatološki tim pružiće Vam vrhunsku profesionalnu stomatološku zaštitu i dijagnostiku.

- Estetska stomatologija
- Implantologija
- Oralna hirurgija
- Endodoncija
- Parodontologija
- Protetika
- Izbeljivanje zuba
- Dijagnostika

Na sve naše usluge dajemo garanciju.
Javite nam se sa poverenjem i zakažite termin za besplatan pregled i konsultacije. Osnovni princip našeg rada je individualni pristup svakom pacijentu.

Nalazimo se u Beogradu u Višegradskoj ulici br. 6, stan 2. – prizemlje.

Posetite naš udoban i prijatan ambijent i priuštite sebi vrhunski tretman sa najmodernijom tehnologijom i opremom.