STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PESONI DENT

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Lomina 5 (TC Zeleni Venac, 2. sprat)
Beograd Telefon: 011/2623-801, 063/804-03-94
Sajt: www.pesonident.rs

4/ 5stars

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PESONIDENT

- estetska stomatologija
- zubna protetika
- dečija stomatologija
- paradontologija
- ortodoncija
- implantologija

 

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline

Starenje lica počinje već u 20-tim godinama i napreduje tokom života zbog fizioloških promena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu i vidimo ga kao nastanak bora i atrofiju kože. Razlog tome je smanjeno stvaranje hijalurona u organizmu koji je pored kolagena zadužen za vezivanje vode i održavanje mladolikog izgleda.

Primenom dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline dobijamo podmlađeno voluminizirano i osveženo lice.

Ovo je nehirurška tehnika koja daje postojane rezultate uz istovremeno zadržavanje osobenosti lica i prirodnog izgleda. Namenjena je korekciji statičkih i dinamičkih bora, kao i revitalizaciji kože tako da se dobija mladalački izgled i svežina. Koristi se i za povećanje volumena usana.

Ovom metodom se nadoknađuje hijaluronska kiselina, koju organizam tokom života smanjeno produkuje, a ona doprinosi elastičnosti naše kože.

Sa prirodnim Dermavisk fileriima rezultata je takođe prirodan. Dermavisk se proizvodi  u Švedskoj i to je visoko kvalitetna hijalutnoska kiselina (HA) iz bioloških izvora, za razliku od HA koje se dobijaju bakterijskom fermentacijom. Proizvodnja je strogo kontrolisana i kroz 30 godina rada došlo se do veoma kvalitetnog biološkog dermalnog filera.

Korišćenjem Dermavisk filera u popunjavanju bora, rezultat je brzo vidljiv i efekat traje mesecima.

Filer se ubrizgava u anesteziranu kožu kroz tanku iglu i sledi kratkotrajna masaža. HA vezuje za sebe vodu i integriše se sa kolagenom vraćajući licu mladolik i svež izgled.

Radno vreme od 10 do 18 h i na zakazivanje.