TENISKI TERENI BASELINE

Teniski klubovi, teniski tereni, škole tenisa Beograd

Adresa: Olimpijskih igara 9, Čukarica
Beograd Telefon: 063/320-522, 011/4058-071
Sajt: www.tkbaseline.rs

4.5/ 5stars

U okviru bazena Košutnjaka, u ulici Olimpijskih igara br.9, okružen čistom prirodom i svežim vazduhom nalaze se teniski tereni Baseline.

Kompleks obuhvata 5 teniskih terena, a tokom zimske sezone čak 3 terena su pokrivena balonom sa idealnim osvetljenjem i temperaturom.

Ovakvi uslovi nas svrstavaju među najbolje teniske komplekse u Srbiji. Neizostavan deo su i svlačionice, parking i restoran sa baštom i igraonicom, kao i sportska masaža. Svi tereni su pokriveni kamerama 24h što nudi mogućnost preuzimanja CD-a sa snimkom Vašeg treninga.

TERENI

5 terena na šljaci od kojih su 3 pokrivena zimi. Optimalna temperatura i sportski uslovi. Svi tereni su pokriveni kamerama 24h što nudi mogućnost preuzimanja CD-a sa snimkom Vašeg treninga. Radno vreme kluba je od 8 do 23h. Iskoristite slobodno vreme i uživajte u tenisu.

SEZONSKE KARTE

Uskladite obaveze i rekreaciju. Rezervišite termine koji Vam najbolje odgovaraju za sport. Obratite se našem menadžeru za savet i odabir prave karte.

ŠKOLA TENISA

Organizovana škola tenisa za decu uzrasta od 5 do 18 godina. Treninge vode licencirani treneri i pedagozi u grupama od 4 - 5 polaznika. Sva deca koja vole sport i tenis pozvana su na druženje.

FITNESS & KONDICIONIRANJE

Postignite idealnu formu za takmičenje. Obratite se Baseline trenerima koji će Vam napraviti program vežbi i pomoći da dostignete željene ciljeve.

SPORTSKA MASAŽA

Nakon napornog treninga mišići, ligamenti i tetive su izloženi malim povredama nastalim kao posledica premora. Jedan od ciljeva sportske masaže je upravo da smanji mišićnu napetost i postigne duboku telesnu i psihičku opuštenost. Opustite se i Vi uz Baseline masažu.

ŠPANOVANJE REKETA

U ponudi kluba nalazi se profesionalna Babolat Star5 španerica kao i žice za Vaš reket. Obratite se našim španerima za uslugu ili savet.

CAFFE & RESTAURANT

Uživajte u prijatnom ambijentu restorana Košutnjak. Udoban enterijer, prostrana bašta, raznovrsna kuhinja i sportski napici.

IGRAONICA ZA DECU

Opremljena po želji deteta i potrebama roditelja. Uživajte u sportu, popodnevnoj kafi ili ručku dok se Vaše dete igra.

Kontakt informacije:

Adr: Olimpijskih Igara 9, 11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 11 40 58 071

Mob: +381 63 320 522

Email: office@tkbaseline.rs

Radno vreme kluba je od 8 do 23h.

Iskoristite slobodno vreme i uživajte u tenisu.

Teniski tereni Baseline, Beograd.