011 GYM & FITNESS

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Ace Joksimovića 49, Žarkovo
Beograd Telefon: 011/239-5171
E-mail: gym011zarkovo@gmail.com

4.5/ 5stars

Teretana 011 Gym nalazi se u ulici Ace Joksimovića broj 49, na teritoriji opštine Čukarica. Namenjna je svim ljubiteljima sporta i zdravog načina života. Zahvaljujući visokom kvalitetu Life Fitness opreme kojom je naša teretana opremljena, nudimo Vam optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata.

Ukoliko želite da poboljšate kondiciju i ojačate Vaše mišiće, teretana 011 Gym koja se prostire na dva nivoa i 400m2, pravo je mesto za Vas. Nudimo Vam idealne uslove zahvaljujući adekvatnoj ventilaciji i podnom grejanju, čime su obezbeđeni optimalni uslovi treniranja, kako leti, tako i zimi.
Svim našim članovima na raspolaganju su i funkcionalno opremljene svlačionice sa tuševima.

Za one koji žele da se oslobode nagomilanog stresa, u našoj teretani nalazi se odvojen prostor sa džakom za boks, kao i posebna sala namenjena istezanju i vežbama na parteru. Svakodnevno našim članovima na raspolaganju su saveti sertifikovanih trenera koji će Vam dati sve neophodne savete o pravilnom načinju vežbanja i postizanju željenih rezultata.

Ako želite da Vaš trening bude vođen od strane stručnih trenera, predlažemo Vam da se odlučite za individualne treninge. U skladu sa Vašim željama i mogućnostima, osmislićemo kompletan program vežbi koji će pomoći da zajedno dođemo da željenog cilja i rezultata.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 10h-23h
Subota i Nedelja od 12h-20h

Posetite nas i na Facebook stranici.