AKSIS GYM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Gospodar Jevremova 17, Stari grad
Beograd Telefon: 063/7225-555

4/ 5stars

Fitnes klub "Aksis gym" je sa svojim radom započeo pre mnogo godina. Nalazimo se u Gospodar Jevremovoj 17 u Beogradu. Kao prostor za aerobik i body building, na Dorćolu, u sklopu vama već prepoznatljivog Beo Gym-a, dostigavši za svega dve godine svog postojanja zavidan uspeh, započinje sa samostalnim radom.

Naš fitnes klub opremljen je najmodernijom opremom za Vaše uspešno treniranje u što boljim uslovima. Profesionalna oprema koju poseduje naš fitnes klub omogućiće Vam najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata.
Na raspolaganju Vam je više od 10 individualnih i grupnih fitness programa pod vođstvom naših stručnih instruktora i profesionalnih trenera. Njihov zadatak je da Vas upute u što efektniji način treniranja, kako biste postigli zavidne rezultate.

Programi koje Vam nudimo su:
- samostalni trening
- vođeni trening
- personalni trening

Savremeno uređen prostor naših fitnes klubova, predstavlja Vaš najbolji izbor za efikasno treniranje u prijatnom okruženju. Naši fitnes klubovi poseduju adekvatnu ventilaciju i klima uređaje za optimalne uslove u njima zimi i leti. Naša želja je da Vam pružimo mogućnost da dovedete Vašu formu do savršenstva.
Na raspolaganju u našem fitnes klubu "Aksis Gym" su Vam moderno opremljene svlačionice za Vašu graderobu, kao i funkcionalne tuš kabine.

Iskusni treneri i fitnes instruktori koji rade u našem klubu, trude se da Vam pomognu da dovedete Vaš izgled do savršenstva. Naši programi usklađeni su sa fitnes programima na svetskom nivou, što nam omogućava da Vam ponudimo efikasno vežbanje i zatezanje tela. Nastojimo da iskustvo koje sakupimo putem časopisa, interneta, konvencija i stručne literature, podelimo sa Vama, jer smatramo da samo aktivan život može pojedincu da omogući da bude zdrav i zadovoljan sobom.

Pilates je za vrlo kratko vreme, postao polularan u svetu i kod nas. Blagotvorno delovanje na ljudski organizam, koje ima pilates, čine ga savršenim za sve generacije. Nije neophodno da posedujete znatnu fizičku kondiciju da biste se bavili pilatesom. Naš fitnes klub Vam pruža mogućnost da pilates izmeni i Vašu svakodnevicu i učini Vaš život kvalitetnijim.

Ukoliko želite nešto brže i intenzivnije treninge, tu je naš aerobik. Stručni aerobik instruktori, omogućiće Vam da skinete višak kilograma i zategnete Vaše telo.

Aerobik treninzi u dobrom društvu, biće Vaše iskustvo za pamćenje.

Fitnes klub "Aksis Gym" Dorćol, Beograd.