BEO GYM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Francuska 26, Stari grad // Vidovdanski trg bb, Novi Banovci
Beograd Telefon: 069/670-197, 069/11-99-635, 064/11-99-635, 063/246-205 // 022/800-665, 063/722-5555, 022/800-665
Sajt: www.beogym.rs

4.5/ 5stars

Naš klub je najstariji klub u gradu jos od 1985. Zvanicno smo registrovani kao bodybuilding,fitness i aerobic klub Beograd gym. Prvi smo klub koji je počeo da koristi naziv gym, što je skraćenica od reči gimnazium - mesto za vežbanje. Beograd gym je jedan od najtrofejnijih klubova u takmičarskom bodybuildingu i fitnessu.

Zahvaljujući gospodinu Predragu Miloševiću ovaj klub napravio je mnogo vrhunskih sportista i šampiona: Marko Dimirtijevic, Igor Milanović, Mika Sudarević, Djudjica Borkovic, Aleksandar Đorđević, Zoran Stanković, Ana Ferenček, Peđa Stojnić, Igor Milanović i mnogi drugi. Svi ovi takmičari su vrhunski treneri koji su svo svoje osnovno znanje naučili ovde i uspešno rade u Zemlji i inostranstvu.

Aleksandra Rapajić Milošević je prvakinja Beograda, Srbije, SCG, Balkana, Evrope i Sveta u fitnessu, profesionalni fitness takmičar WFF federacije, predsednik Nabba I WFF federacije Srbije, inhstruktor 8 vrsta aerobika (dance, jazzersize, hip-hop, tae bo, step, step dance, klasik aearobik, combat) pilatesa, pilates i strečing.

Program Beo Gym-a:

Mix aerobik je jedinstveni program koji je za vas osmislila Aleksandra Rapajić Milošević, koja je prvakinja kako u našoj zemlji tako i prvakinja Balkana, Srbije i Sveta u fitnesu. Ovaj program osmišljen je u kombinaciji sa popularnom muzikom. Čas počinje laganim zagravanjem celog tela što je i zagrevanje za predstojaće vežbanje. Nakon zagrevanja počinje lagano skakutanje u kombinaciji sa plesnim elementima i postepenim tempom se dolazi do najjačeg tempa koreografije.

Pilates je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specificnu mišicnu snagu kao i fleksibilnost mišica i zglobova, cime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje i tonizira telo, utice na elegantnu posturu, oslobada stresa, doprinosi boljoj samokontroli i vecem samopouzdanju. Ta je tehnika vežbanja takode terapeutska, pa se preporucuje osobama s problemima mišicno-koštano-zglobnog sastava.

Zumba

Da li ste spremni da plesom dovedete svoje telo do savršenog izgleda? To je upravo ono što Vam pruža Zumba® fitnes program. Ona je uzbudljiva, efektivna, laka za praćenje, inspirisana latino plesovima, prava fitnes zabava koja ujedno sagoreva između 500 i 1000 kalorija po treningu i koja pokreće milione ljudi ka zadovoljstvu i zdravlju.

Bazičan sklop pilates vežbi pogodan za oblikovanje i zatezanje tela. Program se sastoji od laganih vežbi u kombinaciji sa odgovarajućim rekvizitima i odgovarajućem muzikom. Treninzi se preporučuju osobama koje bi i da odmore i da uz prijatan trening oblikuju svoje telo, povrate ili zadrže svoju elastičnost i kondiciju. 

Tae bo je aerobni trening u kombinaciji pokretima borilačkih veština. Vrlo intenzivni treninzi koji započinju laganim zagrevanjem, zatim na red dolazi intenzivniji deo treninga i trening se završava vežbama i istezanjem koji su namenjeni oblikovanju i zateanju tela. Treninzi se preporučuju svim energičnim osobama, mladima ali i onima koji se osećaju mlado i energično.

Body Scalpt

Sklop vežbi oblikovanja koje se odlikuju laganom muzikom I laganim pokretima. Pogodne su za osobe starijeg uzrasta koje više nisu jako aktivne. 

Fit kid

Ovaj program odlikuje fitnes program posebno osmišljen za decu, decu u pubertetskom ranom i srednjem uzrastu. Program se sastoji od vežbi aerobnih i statičnih koje stvaraju kondiciju, znatno se izbegava gojaznost (što je karakteristično u ovom dobu), osobe postaju elastičnije. Osmišljeni su i posebne vežbe u parovima gde deca razvijaju svoje psihičke i fizičke sposobnosti, postaju društvenija ili pak šire već postojeći krug prijatelja.

Argetinski tango

-Latino, salsa, orjentalni ples, kick box, rekreativni box I još mnogo toga.

KONTAKT BEOGRAD 

Francuska 26 Beograd,
069/670-197
069/11-99-635
064/11-99-635
063/246-205

www.beogym.rs

Raspored termina u Beogradu mozete videti klikom na >> OVDE

KONTAKT BANOVCI

Vidovdanski Trg bb Novi Banovci

022/800-665
063/722-5555
022/800-665

www.beogym.rs