BUDAFIT

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Venčačka 10, Čukarica
Beograd Telefon: 063/761-6627
Sajt: www.facebook.com/budafit?fref=ts

4/ 5stars

Nalazimo se u Venčačkoj ulici broj 10 na Žarkovu, ulaz je iz Solunskih boraca u Beogradu. Sa zeljom da svi treninzi budu pod stručnim nadzorom trenera i da bude zagarantovano da ćete rezultate imati ukoliko dolazite otvorili smo veoma ozbiljan fit klub daleko od gradske gužve i buke. Nakon samo godinu dana dobili smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su zajedno uz našu stručnu pomoc došli do željenih rezultata. A kada Vam nije do treninga, mi ćemo se pobrinuti za motivaciju, savet i osećaj sreće tokom i nakon treninga.

Naši treninzi se baziraju na upotrebi sopstvenog tela kao glavnog rekvizita za postizanje savršene fizičke i mentalne kondicije.

Grupni treninzi individualnog karaktera

Naš osnovni i najzastupljeniji program je taj po kome se svakom klijentu prilagođava jedinstveni program vežbanja, specifičan za svakoga ponaosob u zavisnosli od godina, zdravstvenog stanja, stanja utreniranosti i potreba klijenata. Bitno je navesti da svaki dan u naredna četiri meseca je trening drugačiji u odnosu na predhodni što nas čini izuzetnim i posebnim u gradu.

Induvidualni treninzi (1 na 1)

Program koji takođe nudimo svim zainteresovanim klijentima je induvidualno vežbanje 1 na 1 gde trener radi samo sa 1 klijentom induvidualno. Takođe se vrše sva neophodna merenja za izradu jedinstvenog programa, kao i kontrolna merenja posle izvesnog merenja.

Konsultacije o ishrani

Naši treneri Vam mogu pomoći savetima i preporukama o zdravoj i pravilnoj ishrani i mogu Vam predložiti određene korekcije ukoliko je to neophodno.

Pilates

Opšte popularan pilates, svojim blagotvornim učinkom namenjen je svima onima koji žele da poboljšaju stanje svog organizma u celosti. Klub za rekreaciju BudaFit nudi Vam, u zavisnosti od Vašeg starosnog doba, želja, potreba i fizičkih sposobnosti više vrsta pilatesa.

Možete odabrati:

- pilates sa loptom
- pilates za početnike
- pilates za starije osobe

Pilates sa loptom je dobar način da ojačate Vaše noge, utičete na formiranje trbušnih mišića i popravite držanje Vašeg tela. Naši pilates instruktori učiniće zanimljivim svaki trening kojem budete prisustvovali. Pilates sa loptom takođe pozitivno deluje na koordinaciju Vaših pokreta, što Vam omogućava da budete okretniji i spretniji.

Fitness klub BudaFit nudi Vam takođe i pilates za početnike. Ukoliko do sad niste imali iskustva sa pilatesom, na pravom ste mestu. Prijatna atmosfera u našem klubu, učiniće pilates za početnike zanimljivom aktivnošću, koja će zadobiti Vašu pažnju. Vežbama usklađenim sa Vašom fizičkom sposobnošću pilates za početnike predstavlja prvi korak ka Vašem harmoničnom stanje duha i tela.

Pilates za starije osobe, posebno preporučujemo osobama trećeg doba, koje žele da budu aktivnije i osećaju se zdravije. Vežbe koje će pomoći starijim osobama da održe mišićnu masu na zadovoljavajućem nivou i utiču na svoju pokretljivost i otpornost organizma.

Pilates za starije osobe smanjiće mogućnost brojnih mišićnih i koštanih oboljenja i svojim blagotvornim delovanja zlatno doba pojedinca učiniti srećnijim.