CORPO FITNES CENTAR

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Vjekoslava Kovača 11 (SC Olimp), Zvezdara
Beograd Telefon: 011/4077-282, 060/3000-508, 063/606-662
E-mail: office@corpo.rs
Sajt: www.corpo.rs

4.5/ 5stars

Corpo fitnes centar nudi jedinstven način funkcionalnog vežbanja i kompletne brige o zdravlju korisnika putem individualnog i grupnog pristupa radu, na prevenciji i očuvanju dobrog zdravlja, poboljšanju opste forme, funkcionalnih sposobnosti i sveukupnog kvaliteta života. Postizanje psihofizičkog balansa se postiže kroz različite programe u kojima možete učestvovati, uz obavezan nadzor stručnog tima Corpo Centra koji čine edukovani, mladi, profesionalni treneri sa zvanjem profesora sporta i fizičkog vaspitanja, iskusni fizioterapeuti i stručno medicinsko osoblje, koji svojim klijentima nastoje da pruže kompletan doživljaj ugodne i relaksirajuće atmosfere.

Naše prednosti:
• Stručno osoblje koje konstantno vodi brigu o vašem boravku u samom centru i pruža vam vrhunsku uslugu koju vaše telo treba i zaslužuje, brine o vama, odnosno prati vaš progres, podržava i usmerava vas u daljem radu.
• Različite programe u kojima može da uživa cela familija u isto vreme tako da vreme provedeno sa nama iskoristite na najbolji i najkorisniji način.
• Nov prostor sa fenomenalnim prilazom i zdravim okruženjem u okviru Sportskog centra Olimp koji okuplja veliki broj rekreativaca, sportista i mališana koji svakodnevno uživaju u okviru njega.
• Veliki broj raspoloživih parking mesta koja ne podležu naplati i vremenskom ograničenju.

Programi

1. Funkionalni trening

- Individualni funkcionalni trening
Ovaj vid vežbanja podrazumeva potpunu posvećenost klijentu i konstantan nadzor personalnog trenera tokom vežbanja. Koncept funkcionalnog treninga se zasniva na vežbanju i oblikovanju tela korišćenjem različitih rekvizita i jačanju opterećenjem sopstvene težine vežbača u toku kreiranog treninga, prilagođenog samo njegovim potrebama.Individualni pristup klijentu obezbeđuje konstantno praćenje njegovog progresa i usmeravanje u daljem radu.
-Grupno vođeni funkcionalni trening
Ovakav tip treninga realizuje se u grupi do 5 članova, čije se vežbanje odvija uz nadzor fitnes instruktora. Program treninga klijenata kreiran je za svakog člana grupe pojedinačno u skladu sa njegovom fizičkom spremom i mogućnostima. Cilj vođenog funkcionalnog treninga jeste podizanje opšte fizičke forme u prijatnoj atmosferi uz stručan nadzor.

 2. Školica sporta

Program školice sporta bazira se na razvijanju motoričkih sposobnosti dece (koordinacija, agilnost, okretnost, ravnoteža, brzina, spretnost) kao i razvijanju socio-psiholoških karakteristika. Zadatak i cilj školice sporta je da se kroz igru, zabavu i vežbe deca nauče pravilnom držanju tela, hodanju, trčanju, plivanju i drugim prirodnim oblicima kretanja. Podjednako je važno izgraditi kod deteta ljubav prema sportu i zdravom načinu života.Program školice sporta realizuje se u 8 termina mesečno u trajanju od po 60 minuta.

3. Psihofizička priprema trudnica

Vežbanje u trudnoći je najbolja stvar koju možete učiniti za sebe i svoje dete. Psihofizička priprema trudnica obuhvata sistem vežbi i stručnu edukaciju koja budućoj majci pruža mogućnost da aktivno vodi svoj porođaj i doživi ga kao prijatno iskustvo, a ne kao bol i patnju. Vežbama se obezbeđuje dobra fizička kondicija koja je neophodna za porođaj, dok edukacija eliminiše svaki strah, pre svega od nepoznatog i podiže samopouzdanje budućoj majci, tako da ona u porođaju može da misli i radi za bebu. Program sprovodi stručno medicinsko osoblje.

4. Grupni treninzi
-Yoga
Yoga nam pomaže da razvijemo osećaj za sopstveno telo. Osvešćeno telo pruža snagu i ravnotežu našem duhu. Hatha yoga poboljšava cirkulaciju, povećava elastičnost ligamenata, snagu i pokretljivost zglobova. Pranayama vežbe disanja čine da dišemo kvalitetnije, stabilizuju nervni sistem i poboljšavaju koncentraciju. Vinyasa yoga povezuje yoga položaje (asane). Časovi se završavaju yoga nidra tehnikom dubokog opuštanja.
Časove vodi sertifikovani instruktor Jelena Šormez.

-Zorana perfect diet

Ovaj aerobni program koji vodi Zorana Vučković podrazumeva intezivan, ali prilagođen trening grupi koja će uzivati u raznovrsnosti programa jer vam on nudi kombinaciju različitih elemenata tae boa, pilatesa, yoge, istezanja, nezaobilaznog parternog vežbanja i sjajan desetominutni program opuštanja nakon treninga. Program će se odvijati u dva termina nedeljno, utorkom i četvrtkom s početkom u 20:30 h.

 

FACEBOOK