FITMANIA

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Nehruova 63a, Novi Beograd
Beograd Telefon: 069/2333-003
Sajt: www.fitmania.rs

4.5/ 5stars

Teretana Fitmania nalazi se u blokovima, na teritoriji opštine Novi Beograd, u ulici Nehruova 63a. Teretana od preko 200m2 čistog, svetlog i provetrenog prostora za vežbanje pruža neograničene mogućnosti za Vaš napredak. Program rada naše teretane koncipiran je na savremenim metodama, koje prate najnovija saznanja o treningu sa tegovima.

Teretanu i fitness centar Fitmania su oformili stručnjaci, entuzijasti i zaljubljenici u trening. Nastali smo da bi ugodili Vašim željama. U našem klubu možete vežbati na vrhunskim spravama renomiranog proizvođača sportske opreme.

U sklopu našeg centra nudi se po prvi put u Srbiji:
- Pilates
- Aerobik
- Yoga
- Zumba
- Cross fit
- Personalni trening koji radi po principu programa Miloša Šarčeva
- Sertifikati i licence za trenere
- Signature line
- Program dijete i treninga
- Mogućnost online coaching-a sa popustom za naše članove

Nezavisno od toga da li se radi o jačem ili nežnijem polu, možemo da Vam ponudimo programe koji su prilagođeni upravo Vašim potrebama za efikasnim vežbanjem u prijatnom okruženju. Sa željom da podignemo svest pojedinaca o važnosti vežbanja i njegovom blagotvornom delovanju na celokupan organizam, stvorili smo prijatno okruženje u kom će Vam biti zadovoljstvo da trenirate.

Teretana Fitmania opremljena je savremenim spravama za vežbanje, koje će Vam omogućiti da potrošite višak energije, oslobodite se stresa i napetosti i oblikujete Vaše mišiće. Potpuno je nebitno da li ste u formi ili ne, da biste započeli sa treniranjem. Uz stručne savete naših instruktora za pravilnim vežbanjem izgubićete višak kilograma i zategnuti Vaše telo.

Nudimo Vam individualne treninge koji objedinjuju:
- vođeni trening
- personalni trening

Redovan odlazak u teretanu i trening za tegovima, podići će Vaše samopouzdanje i osećaj zadovoljstva, kada u ogledalu ugledate savršeno oblikovane mišiće duž Vašeg tela. Savršen način da se na kraju dana oslobodite lošeg raspoloženja, jeste da svratite do naše teretane i odaberete program za vežbanje u skladu sa Vašim potrebama.

Veliki broj naših članova je za relativno kratko vreme uz stručan nadzor naših trenera iskusio pogodnosti vođenih i personalnih treninga. Uz maksimalnu iskorišćenost vremena za trening sa tegovima i na spravama za vežbanje, kao i uz konstantnu motivaciju svakog člana dovešćemo Vaše telo po perfekcije.

Potrebno Vam je samo malo dobre volje, da popravite Vašu kondiciju i fizički izgled.

Trening sa tegovima do Vašeg savršenog izgleda.

Najbolja teretana na Novom Beogradu.

Teretana Fit Mania Beograd.