GET STRONG WORKOUT BY SRĐAN ĐORĐEVIĆ

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Svetog Nikole 43, Zvezdara // Kumodraška 164, Voždovac
Beograd Telefon: 064/2777-179
E-mail: srkidj@gmail.com

4.5/ 5stars

***GET STRONG WORKOUT je grupni trening program, zasnovan na kombinaciji CrossFit-a, kik boksa, treninga snage i kardio treninga. Uz individualan pristup, ovi treninzi su dostupni svima. Dobrodošli su devojke i momci, svih uzrasta i kondicionog statusa, od amatera do profesionalnih sportista. Dođite na svoj prvi, besplatni trening i pridružite se zadovoljnim klijentima. Cena grupnih treninga za mesec dana je 2500 rsd, a termini treninga su utorkom u 20h, črtvrtkom u 20h I subotom u 11h u teretani Cross Gym (Svetog Nikole br. 43, iznad gradske bolnice na Zvezdari).

***PERSONALNI I VOĐENI TRENINZI, TERETANA FIT REPUBLIC (VOŽDOVAC), KUMODRAŠKA 164

Trenirajte u najsavremenijim uslovima i dovedite Vaš izgled do savršenstva.

- Prilagođavanje treninga isključivo Vama i Vašim sposobnostima uz  personalnog trenera
- najsavremeniji uslovi u gradu!
- brzo, efikasno i lako
- saveti o ishrani uključeni u cenu

***INFO NA 064/2 777 179

***SRĐAN ĐORĐEVIĆ je osnovao GET STRONG WORKOUT sa namerom da u jedan novi sistem vežbanja unese najdelotvornije vežbe i metode stečene kroz dugogodišnje aktivno bavljenje sportom i studiranje na Fakultetu za Sport i Fizičko Vaspitanje (DIF) na odseku KONDICIJA u Beogradu.

Iza njegovog rada stoji veoma uspešno višegodišnje iskustvo u radu kao PERSONALNI, GRUPNI, KONDICIONI i INDIVIDUALNI KOŠARKAŠKI TRENER. Tome svedoče rezultati zadovoljnoh klijenata koji koriste Srđanove posebno uređene i prema njima pisane programe za brzo sticanje ženjenih rezultata. Uz svoju posvećenost i profesionalni pristup, raznovrsnost programa, on upotpunjuje svoje programe posebno dizajniranim planovima ishrane i masažom kao i konstantnom motivacijom i praćenjem napretka.

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/ptsrdjan/

https://www.facebook.com/personalnitrenersrdjan

https://www.facebook.com/getstrongworkout/

 

 

Tagovi:

teretana, grupni treninzi, personalni treninzi, personalni trener, lični trener, beograd, zvezdara, voždovac, crossfit, vođeni treninzi, fitnes, mrsavljnje, kondicija, ishrana