GET STRONG WORKOUT BY SRĐAN ĐORĐEVIĆ

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Svetog Nikole 43, Zvezdara // Kumodraška 164, Voždovac
Beograd Telefon: 064/2777-179
E-mail: srkidj@gmail.com

4.5/ 5stars

GET STRONG WORKOUT BY SRĐAN ĐORĐEVIĆ

Trenirajte u najsavremenijim uslovima i dovedite Vaš izgled do savršenstva.

GET STRONG WORKOUT je oprobana metoda za brzo postizanje rezultata kombinacijom CrossFit-a, kik boksa, treninga snage i kardio treninga. Uz individualan pristup, ovi treninzi su dostupni svima. Dobrodošli su devojke i momci, svih uzrasta i kondicionog statusa, od amatera do profesionalnih sportista. Vršimo i pripreme za CrossFit takmičenja! Dođite na svoj prvi, besplatni trening i pridružite se zadovoljnim klijentima. Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, a cena je 2500 rsd za mesec dana.

Mogućnost treniranja u manjim grupama po promotivnim cenama, kao i INDIVIDUALNIH TRENINGA uz MASAŽU na kraju programa, PROGRAM ISHRANE  i BESPLATNI PARKING ispred sale.

PERSONALNI TRENINZI U FITNES CENTRU ZIRA

- Prilagođavanje treninga isključivo Vama i Vašim sposobnostima uz profesionalnog personalnog trenera
- najsavremeniji uslovi u gradu!
-brzo, efikasno i lako
- klijentu na raspolaganju: najsavremeniji kardio program, sauna nakon svakog treninga, besplatan parking u garaži, program ishrane i masaža na kraju programa treninga

SRĐAN ĐORĐEVIĆ je osnovao GET STRONG WORKOUT sa namerom da u jedan novi sistem vežbanja unese najdelotvornije vežbe i metode stečene kroz dugogodišnje aktivno bavljenje sportom i studiranje na Fakultetu za Sport i Fizičko Vaspitanje (DIF) na odseku KONDICIJA u Beogradu.

Iza njegovog rada stoji veoma uspešno višegodišnje iskustvo u radu kao PERSONALNI, GRUPNI, KONDICIONI i INDIVIDUALNI KOŠARKAŠKI TRENER. Tome svedoče rezultati zadovoljnoh klijenata koji koriste Srđanove posebno uređene i prema njima pisane programe za brzo sticanje ženjenih rezultata. Uz svoju posvećenost i profesionalni pristup, raznovrsnost programa, on upotpunjuje svoje programe posebno dizajniranim planovima ishrane i masažom kao i konstantnom motivacijom i praćenjem napretka.

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/personalnitrenersrdjan

https://www.facebook.com/getstrongworkout?ref=tn_tnmn

https://www.facebook.com/treninzi.beograd.5