LADIES FITNESS STUDIO TAMARA

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Matice srpske 91a // 16.oktobar 11, Mirijevo
Beograd Telefon: 062/1911-375
E-mail: info@ladiesfitness.rs
Sajt: www.ladiesfitness.rs

4.5/ 5stars

LADIES FITNESS STUDIO ZVEZDARA-MIRIJEVO
– ženski fitnes centar nudi različite programe vežbanja, u vidu grupnog ali i i individualnog vežbanja (uz stalni nadzor profesionalnih trenera)


* GRUPNI PROGRAMI
MIX AEROBIC - Aerobni oblik vežbanja u zoni potrošnje masti, gde se smenjuju vežbe za gornji i donji deo tela, prednjače vežbe oblikovanja nogu, gluteusa i trbušnih mišića. Omogućava razgradnju masti i tonus mišića celog tela. Program sadrži elemente cardio boksa, step aerobika, tae boa i pilatesa.

MIX PILATES - intenzivniji tip treninga od klasičnog pilatesa. Dobar je za one koji ne vole treninge poput aerobika gde ima skakanja, a opet vole da se preznoje.Cena za mix aerobik ili mix pilates:2500 dinara (12 termina) ili kombinacija ova dva termina 4000

CARDIO BOX - poseban vid aerobnog treninga inspirisan borilačkim sportovima.Struktura časa se sastoji iz tri dela: zagrevanje, glavni deo i opuštanje sa istezanjem. Zagrevanje se radi kao za bilo koji standardni aerobni trening, bez velikih amplituda pokreta i bez direktnih udaraca u tvrdu podlogu.
Cena 2500 (12 termina) ili kombinacija total body workout-a i cardio box-a 3000 din (16 termina).

Pilates - ojačajte mišiće celog tela, popravite držanje

TOTAL BODY WORKOUT - fitnes program namenjen ljudima koji žele da zategnu svoje mišiće i dovedu svoje telo u savršenu formu.

Cena 2500,00


PILATES ACTIVE - idealan za one koji ne vole da skaču ili trče, a koji žele kondiciju i pokretljivost čitavog tela. Za nijansu ''jači'' od basic pilatesa.

Cena 2500,00

--------------------------------------------------

NOVA (DRUGA) LOKACIJA

16.oktobar 11 Mirijevo

KRUŽNI TRENING ZA TOPLJENJE MASTI 
U prostranom, klimatizovanom, prijatnom prostoru vežbajte na hidraulicnim spravama.
Najnoviji program treniranja u gradu tzv PROGRAM ZA TOPLJENJE MASTI.
Trening u trajanju od 30 minuta pomoci će vam da skinete naslage sa stomaka, ruku i nogu.

Cena 12 termina 2500,00
Cena 16 termina 3000,00 

PERSONALNI TRENINZI
Uz konstantan nadzor trenera, u novotvorenom studiju (koji se nalazi odmah pored aktuelnog) odredite sami u kojim ćete terminima vežbati.

Ako niste sigurni šta želite da postignete treningom ili pak želite samo da se rekreirate, pokrenete, smršate ili popravite kilažu, sanirate povredu leđa, zglobova ili slično, onda su ovi treninzi prava stvar za vas.

Prilagođeni su svim uzrastima od 7 do 77 godina, s obzirom da je trener NON STOP uz vas nema bojazni da ćete se povrediti ili da ćete neku vežbu nepravilno odraditi.

U cenu treninga uključeno je:
  - kontrolisanje pokreta i pravilnog disanja prilikom vežbanja
  - rad sa raznim rekvizitima (tegići za noge i ruke,vijača,opruge...)
  - kontrolisanje obima i napretka u vežbanju i mršavljenju
  - pravilno istezanje
  - rad na specifičnom bajsu sa podesivim naslonom, renomiranog američkog proizvođača sprava (mašina je naročito dobra za vežbače koji trpe bol u zglobovima i leđima)

Cena paketa (ishrana+trening) je 6000,00

Pored treninga, po želji vežbača biće vam određen plan ishrane.