LUCKY FITNESS

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Gružanska 18, Vračar
Beograd Telefon: 069/200-80-53
Sajt: luckyfitnes.rs

4/ 5stars

Lucky fitness je osnovan 2012-te godine, a svojom raznovrsnom ponudom, za dve godine rada, okupio je stotinak redovnih članova. Klub se nalazi na atraktivnoj lokaciji, dobro povezanoj sa svim delovima grada. Termini se održavaju tokom celog dana i osmišljeni su tako da odgovaraju svakoj starosnoj dobi. Kvalitet naših treninga se ogleda u prilagođavanju intenziteta treninga svakoj grupi kao i pojedincu.

Trenirajte sa nama i kod kuće!

Polaznici uvek dobijaju treninge različite dinamike i različite sadržine.

Treninzi:
Yoga
Vežbe koje dovode u stanje emocionalnog i mentalnog balansa.

Body Power
Trening visokog inteziteta idealan za redukciju telesne težine, pogodan kako za devojke tako i muškarce.
Rekviziti (tegići,steperi,vijače,bugarske vreće)

Mix Fit
Vežbe visokog intenziteta zasnovane na angažovanju više mišićnih grupa, sa rekvizitima, u cilju jačanja i oblikovanja muskulature.
Rekviziti (tegići,steperi)

Aerobic
Aerobne vežbe srednjeg i visokog inteziteta idealne za poboljšanje kondicije i opšteg stanja organizma.
Rekviziti (tegići,steperi)

Pilates
Vežbe nižeg inteziteta koje vraćaju fleksibilnost i oblikuju muskulaturu.
Cardio Pilates
Vežbe srednjeg inteziteta koje poboljšavaju izdržljivost,koordinaciju,gipkost i pokretljivost zglobova.
Rekviziti (tegići,lopte,pilates palice)

Kalinetiks
Vežbe za oblikovanje tela i smanjenje telesne težine, bez opterećenja kardio-vaskularnog i koštano-zglobnog sistema.
Opis treninga:
Prvi deo (mišićna fleksibilnost): počinje se sa vežbama fleksibilnosti, koje su bitne kako bismo zagrejali tetive, mišiće, zglobove, ligamente i tako ih pripremili za kasniji naporniji rad. Ove vežbe su važne i zbog toga što na taj način preusmeravamo i ubrzavamo cirkulaciju a istovremeno učimo i da dišemo kako bi prilikom treninga kiseonik pravilno došao do pluća, srca, mozga i svih ostalih organa.
Drugi deo (vežbe oblikovanja, mišićne snage i izdržljivosti): obuhvata vežbanje sa opterećenjem i vežbe oblikovanja, služi povećanju mišićne snage i izdržljivosti. Ove vežbe angažuju čitavo telo, jačaju mišićni tonus, zglobove i ligamente, definišu oblik tela. Vežbe su usmerene na jačanje dubokih mišića cele muskulature a posebno dubokih stabilizatora kičmenog stuba. Uporedo se aktiviraju i veliki površinski mišići, izdužuju se i dobijaju vretenasti oblik. Svaka vežba je osmišljena tako da čuva donji deo leđa i kolena.
Treći deo (vežbe istezanja): rashlađivanje, oporavak mišića, istezanje i relaksacija. Preporuka je da najmanje dva puta nedeljno vežbate, a da između ovih treninga radite određene aerobne aktivnosti kao što je trčanje, brza šetnja, plivanje, vožnja bicikla, rolera...