SPORTSKA AKADEMIJA KOČOVIĆ

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Aleksandra Dubčeka 20, Tvornička, Novi Beograd // Hala Pionir (ulaz D), Palilula // Crnotravska 4, SC Voždovac, Banjica
Beograd Telefon: 011/316-8368, 065/99-69-999 // 011/329-0155 // 065/9960-999
E-mail: sportak@open.telekom.rs
Sajt: www.kocovic.rs

4.5/ 5stars

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam naše fitness centre.

Nalazimo se na tri lokacije u gradu Beogradu.Na granici izmedju Zemuna i Novog Beograda,na Banjici i na Paliluli u Hali Pionir.

Fitness centar Sportska akademija Kočović u Zemunu  je moderno opremljen fitness centar koji je rasprostarnjen na 1100m2 i koji svojom lepotom i pozitivnom enrgijom ostavlja bez daha kako naše verne posetioce, tako i one koji su „slučajni prolaznici“.

Teretana ovog centra, opremljena je Life fitness trenažnim i cardio spravama, kao i Precor cardio mašinama najnovije generacije.U sklopu teretane je i „cardio terasa“ na kojoj su smeštene cardio sprave,  i na kojoj možete trenirati,a istovremeno i posmatrati okolinu i disati svež vazduh.Teretana poseduje 30 cardio jedinica, a u svakom trenutku dok vežbate naše stručno i edukovano osoblje je tu da vam pruži pomoć,da savet i podršku za dalje bavljenje sportom.

U okviru centra su i dva studia za grupne fitness programe.Oba su veličine oko 200m2.Sale su moderno opremljene, kako rekvizitima tako i ventilacionim i klima sistemima, head-set ozvučenjem,disco rasvetom, vibrirajućim podom,binom,ogledalima....Prednost ovih studija jeste u tome što imaju dostupnost prirodnog svetla i čistog vazduha.

U centru se nalazi ukupno 5 svlačionica od kojih su tri namenjene damama a dve gospodi.Svaka od njih je opremljena lokerima, tuš kabinama, fenovima za kosu...

Pored standardnih sadržaja centar poseduje i Spa zonu sa finskom saunom i Jakuzzi kadom, kao i posebnu prostoriju u kojoj se odvijaju tretmani raznih terapeutski,relax, anticelulit i sportskih masaža.

U ponudi je i Mega Sun solarijum najnovije generacije.

Centar poseduje sopstveni parking koji je za sve članove besplatan.

Sportska akademija Kočović –BANJICA

Ovaj centar je po mišljenu mnogih jedan od najsavremenijih fitness centara kod nas.Nalazi se u okviru Sportskog centar Banjica.Prostire se na 650m2 i podeljen je na dva nivoa.

Teretana ovog centra opremljena je Matrix trenažnim spravama, koje u  fitness industriji zauzimaju jednu od vodećih uloga.Centar poseduje 30  cardio jedinica čiji programi su namenjeni svim uzrasnim dobima, bez obzira na pol, godine i fizičku spremnost.Istovremeno  vam je na raspolaganju naše profesionalno i edukovano osoblje.

U okviru centra je fitness studio za grupne programe koji broji 250m2 i koji je pogodan za sve fitness grupne treninge.Savremeno opremljena sala obložena je specijalnim podom namenjenim za fitness, koji nije tvrd  i koji se ne kliže.Takodje, nasavremeniji ventilacioni i klima sistem,head set ozvučenje, disco rasveta,mnoštvo rekvizita...samo su neki od uobičajenih sadržaja kojima smo opremljeni.

U centru su tri svlačionice, jedna muška i sve ženske, a svaka od njih je ispunjena lokerima za odlaganje ličnih stvari, tuš kabinama, fenovima za kosu...

Fitness centar ima dostupan parking koji je besplatan.

Sportska akademija Kočović- Hala Pionir

Ovaj lep,čist,beo i prozračan centar smešten je nedaleko od srca  Beograda,  u prelepom mirnom kraju na Paliluli. Studio je namenjen isključivo ljubiteljima grupnih fitness programa. Poseduje salu od 180m2 koja je veoma prostrana,čista i pogodna za sve vrste fitness programa.

Opremljena je savremenim klima i ventilacionim sistemima,head set ozvučenjem, vibrirajućim podom..-

Centar je lociram iznad zemlje, tako da su vežbačima dostupnio svež vazdu i prirodno svetlo.

Ovaj centar poseduje dve svlačionice- mušku i žensku.

Parking je dostupan i besplatan.

Napominjemo da u su u  svim našim centrima zaposleni stručni,profesionalno edukovani i obrazovani treneri sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom.