AGENCIJA ZIM RENT A CAR

Turističke agencije Beograd

Adresa: Tadeuša Košćuška 28 (lokal 3), Stari grad
Beograd Telefon: 011/3036-500, 065/987-2-651, 065/987-2-652
E-mail: zim@eunet.rs
Sajt: www.zim-rentacar.com

4.5/ 5stars

ZiM Rent a car Beograd sa sedištem u ulici Gospodar Jevremova 48a – Stari Grad već 12 godina uspešno se bavi uslugama iz oblasti iznajmljivanja vozila, uslugama transfera sa vozačem kao i organizovanjem kombi prevoza.

Pružamo Vam kompletnu rent a car uslugu koja podrazumeva doček na aerodromu Nikola Tesla, korišćenje vozila koje ste izabrali iz naše ponude i ponovni doček na željenoj lokaciji kada vraćate vozilo. Lokacija pruzimanja/vraćanja vozila može biti i u našoj poslovnici – Gospodar Jevremova 48a, beogradskim hotelima i hostelima ili lokaciji koja Vama odgovara.

U našem cenovniku možete u svakom momentu proveriti cenu usluge i odabrati vozilo koje najviše odgovara Vašim potrebama, od gradskog Chevrolet Sparka, Fiat Punta, preko automobila za duže relacije Ford Fokus, Renault Megane ili automobilima sa više mesta za stvari poput Skode Oktavie SW ili Renault Megana Grande Tour, u ponudi su i automatik vozila poput Nissan Note ili Opel Astre.

Za transfere na raspolaganju su VW Passat, Skoda Octavia i Skoda Superb.

Opšte uslove rentiranja vozila možete pogledati na sajtu www.zim-rentacar.com ili kliknite ovde.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

---------------------------------------------------------

Polazak iz Pireja ili Lavria, Krstarenje - 4 ostrva Grcke&Turska

Krstarenje 3 noci / 4 ostrva Grčke & Turska 2014- od 243 € (Svakog petka iz Pireja ) Krstarenje SPECIJALNA PONUDA rani buking popust 20% za uplate do 15.februara 2014. Popust za decu do 16 god. - 100% ( plaćaju samo takse 82 eur za trodnevno krsta

Cena od: 243€

Halkidiki Kasandra, Alexander the Great Hotel

Halkidiki, Kasandra, izmedju mesta Kalithea i Kryopigi, na obali. Hotel u svom sastavu ima: 216 soba, barove,restorane,mini-market, prodavnicu suvenira teniski teren,teren za kosarku, teren za odbojku na plazi,stoni tenis,bazen,decji bazen,decje igraliste                           

Cena od: 57€

Tasos, Apartmani Iatrou - Potos

Objekat u izuzetnom ambijentu maslinjaka, sa velikim dvorištem i bazenom.

Cena od: 89€

---------------------------------------------------------

Zim Tours je u Beogradu osnovan 1998. godine kao specijalizovana turistička agencija za putovanja u Grčku.

Zim Tours je generalni zastupnik kompanija Louis Cruise Lines i Louis Hotels za Srbiju. Preko naše agencije možete krstariti iz Pireja ili Đenove po povoljnim cenama ili letovati u nekom od mnogobrojnih hotela iz naše široke ponude.

Naša ponuda za letovanja obogaćena je širokom lepezom hotelskog smeštaja u Atini, Peloponezu, Kriu, Skijatosu, Solunsku regiju, Krfu, Zakintosu, Rodosu, Halkidikiju, Santoriniju i mnogim drugim destinacijama u Grčkoj.