BAJA TOURS

Turističke agencije Beograd

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 60, Vračar
Beograd Telefon: 011/324-23-68, 011/334-83-49, 060/024-34-73
E-mail: office@bajatours.co.rs
Sajt: www.bajatours.co.rs

4/ 5stars

Turistička agencija BAJA TOURS iz Beograda od 2004. godine uspešno posluje u okviru preduzeća JEČMENICA CO. DOO BEOGRAD i kao organizator putovanja poseduje licencu OTP 81/2010.

Naše ekskluzivne ponude su turistički aranžmani za najlepše destinacije, koji će svojim sadržajem i kvalitetom zadovoljiti sve zahteve gostiju, a da pri tome cena usluge bude pristupačna.

Uvek težimo da našim putnicima pružimo što više sadržaja, obilazaka i informacija i da im svako naše putovanje ostane nezaboravno i lepo sećanje.

Zbog što udobnijeg putovanja obezbeđujemo prevoz autobusima visoke turističke klase, a za što potpuniji doživljaj angažujemo najbolje licencirane lokalne turističke vodiče, koji svojim znanjem i interesantnim pričama čine naše putovanje nezaboravnim.

Ponudu smo proširili i specijalnim aranžmanima za sindikate i organizovane grupe, od jednodnevnih izleta do organizovanja team-building aranžmana, sajmova, kongresa, seminara, stručnih ekskurzija i sportskih radničkih igara.

U slučaju da imate specijalne zahteve ili želite da organizujete grupno putovanje, obratite nam se, a mi ćemo u najkraćem roku osmisliti poseban aranžman koji će u potpunosti odgovarati baš Vama i Vašim mogućnostima.

Svim gostima iz inostranstva koji na pravi način žele da upoznaju Srbiju i Balkan možemo ponuditi različite mogućnosti za saradnju, kao što su: paket aranžmani, hotelske rezervacije, autobuski transferi, lokalni turistički vodiči, višednevne, celodnevne i poludnevne ekskurzije, poseta noćnim klubovima i kazinima, organizovanje seminara, foruma, savetovanja i sajmova i još mnogo toga...

Zadovoljstvo naših klijenata će i u budućnosti biti naša ideja vodilja za organizovanje lepih, zanimljivih i kvalitetnih putovanja.

Ukoliko volite da putujete i tražite kvalitetan aranžman po najpovoljnijoj ceni na pravom ste mestu! Zavirite u naš svet i shvatite zašto smo najbolji!

PRIZNANJA
Upravo zbog izuzetnog kvaliteta agencija BAJA TOURS dobila je “Zlatnu amforu” za 2010. godinu za novi pristup i visok kvalitet turistickih aranžmana po izboru turisticke revije YU TRAVEL iz Beograda.

RADNO VREME:
ponedeljak-petak: 10:00h - 19:00h
subota: 11:00h - 14:00h

Pratite nas na Facebook-u

IZDVAJAMO IZ PONUDE ZA LJUBITELJE UMETNOSTI:

Karneval u Veneciji
17.02.-21.02.2017.
Cena: 99EUR
Kompletan program putovanja pročitajte OVDE

Umetnički kraljevski Prag
14.03.-20.03.2017.
Cena: 129EUR
Kompletan program putovanja pročitajte OVDE