FIMAS - PROFESIONALNA OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

Ugostiteljska oprema Beograd

Adresa: Dunavska 15
Beograd Telefon: 011/2629-035, 3284-674, 3281-642, 3281-662
E-mail: office@fimas.co.rs
Sajt: www.fimas.co.rs

4.5/ 5stars

FIMAS - PROFESIONALNA OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

Fimas je preduzeće specijalizovano za opremanje ugostiteljskih, turističkih i trgovinskih objekata. Naša ponuda obuhvata sve ono što je potrebno jednom hotelu, restoranu, pekari, mesari, kafe baru...

- Izrada tehnoloških rešenja kuhinja
- Izrada projekata enterijera
- Hotelski i restoranski nameštaj
- Termička, rashladna i neutralna kuhinjska oprema
- Mašine i aparati za mesarsku, pekarsku i poslastičarsku industriju
- Kuhinjske mašine i aparati
- Oprema za vešeraj
- Sitan kuhinjski i restoranski inventar
- Mašine i aparati za održavanje higijene
- Tekstil
- Hotelska kozmetika i hemija
- Plastika

Zastupništvo i distribucija
Godinama građeni dobri partnerski odnosi doprineli su tome da s` ponosom zastupamo i distiribuiramo proizvode vodećih svetskih brendova ugostiteljske opreme:
- De Buyer (Francuska) - kuhinjski i restoranski inventar, www.debuyer.com
- Bormiolli Rocco (Italija) - proizvodi od stakla, www.bormiolirocco.com
- Inkerpor (Hrvatska) - proizvodi od porcelana, www.inkerpor.hr
- Paderno (Italija) - kuhinjski i restoranski inventar, www.paderno.it
- Fimar (Italija) - kuhinjske mašine i aparati, www.fimarspa.it
- Coldline (Italija) - rashladna oprema, www.coldline.it
- Modular (Italija) - termička oprema i termo blokovi, www.modular.it
- Krupps (Italija) - mašine za sudove, www.krupps.it
- Roller Grill (Francuska) - kuhinjske mašine i aparati, www.roller-grill.com

Ovo je samo deo onih koji su baš u nama prepoznali pouzdanog partnera za plasman svojih proizvoda na području Republike Srbije.

O nama

Preduzeće Fimas d.o.o. je osnovano januara 1994. godine. Počeli smo kao mala porodična firma sa troje zaposlenih. Svih proteklih godina rastemo i razvijamo poslovanje, učimo i primenjujemo stečena znanja, osluškujemo potrebe tržišta i unosimo inovacije. Kao rezultat svega toga izrasli smo u apsolutnog lidera na tržištu ugostiteljske opreme.

Danas smo proizvodno-prodajna firma koja broji 40 zaposlenih. Svoje poslovanje smo proširili i van granica Srbije izvozeći proizvode na područije EU, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.
2005. godine smo pokrenuli proizvodnju neutralne kuhinjske opreme i od samog starta se opredelili da klijentima ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Koristeći najkvalitetnije sirovine, a radeći po italijanskoj tehnologiji, svojim klijentima nudimo opremanje svih vrsta ugostiteljskih objekata u skladu sa HACCP sistemom. Pokretanjem proizvodnje drvenog pločastog nameštaja i metalnog kuhinjskog posuđa zaokružili smo svoju ponudu na sve ono što je potrebno jednom hotelu, restoranu, pekari, mesari, kafe baru...

Komparativnu prednost i lidersku poziciju smo ostvarili veoma širokim asortimanom od preko 5 000 proizvoda, prodajom robe sa lagera i najkraćim rokovima isporuke kao i razvijenom servisnom službom i post-prodajnom brigom o svojim klijentima.

Sedište firme je u Beogradu, ulica Dunavska 15, gde se nalazi i veliki izložbeni showroom na 300 kvm, proizvodna hala i magacinski prostor od 1000 kvm. Poklonite nam Vaše poverenje i dozvolite našem stručnom timu da savetima i srdačnom uslugom omoguće efikasno, efektivno i dugotrajno, optimalno funkcionisanje Vašeg ugostiteljskog objekta.

I NE ZABORAVITE, naš moto je: MI IMAMO SVE za kompletno opremanje ugostiteljskih objekata!