VILLA SUNRISE

Vile Beograd

Adresa: Smederevski put 25b, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/347-25-65, 065/477-0-774
E-mail: office@villasunrise.rs
Sajt: www.villasunrise.rs

4/ 5stars

U Beogradu Na starom Carigradskom drumu, koji danas nosi naziv Smederevski put, nalazi se Villa Sunrise. Smeštaj u sobama nipoćemu ne zaostaje od smeštaja u nekom boljem hotelu. Smederevski put je produžetak bulevara Kralja Aleksandra i saobraćajnica koja se proteže paralelno sa gradskim delom autoputa za Niš. Prečica koja spaja bul.Kralja Aleksandra i Autoput kod garaže ATP Lasta ćini komunikaciju od našeg smeštaja do većine destinacija jednostavnom i brzom.
Hotelski nivo smeštaja i domaća atmosfera obeležja su boravka u Villi Sunrise. Izuzetno komforno noćenje biće vam pruženo zahvaljujući domaćinskom osoblju. Sobe prve kategorije (4 zvezdice ) po izuzetno pristupačnim cenama. Villa nudi pet dvokrevetnih soba i apartman u blizini centra grada uz bul.Kralja Aleksandra. Sobe su opremljene klimom, tv prijemnikom, telefonom, frižiderom a dostupan je i besplatan internet.
Za trenutke slobodnog vremena u okviru Ville gostima su na raspolaganju cafe bar i elektronski casino, kao i prostor za neobavezan boravak gostiju. Bežični internet je dostupan u svim prostorijama ville. Obezbeđen parking na raspolaganju je gostima za njihove četvorotočkaše Uz prethodni dogovor gostima nudimo transfer od i do aerodroma, železničke i autobuske stanice, kao i organizaciju drugih putovanja i eskurzija. Već od drugog dana nudimo izuzetne popuste.