TENGE D.O.O.

Viljuškari Beograd

Adresa: Emila Zole 22/4
Beograd Telefon: 065/207-20-02
E-mail: office@tenge-doo.com
Sajt: www.tenge-doo.com

4.5/ 5stars

Kompanija Tenge D.O.O. osnovana je sa ciljem da na brz i efikasan način odgovori na potrebe i zahteve klijenata, kako na nacionalnom tako i na internacionalnom planu. U modernom vremenu koje karakterišu brze promene, kako u svim privrednim granama tako i u građevinskoj industriji, veoma je važno imati pouzdane i sigurne poslovne partnere.

Brzo reagovanje i rešavanje zahteva klijenata jedna je od najvažnijih aktivnosti naše kompanije. Mi predstavljamo savršeno rešenje za svakog klijenta koji ima industrijske, komercijalne, javne zahteve, i kome je potrebna pristupna oprema i oprema za gradilišta. Naš tim nastoji da u svom asortimanu mašina klijentu ponudi najbolji kvalitet/cenu.

Rešenja za iznajmljivanje ponuđena od strane naše kompanije bazirana su na dobro razvijenoj poslovnoj praksi, profesionalnom pristupu i kompletnom servisu usluga. 

Profesionalna mobilna radionica, inženjeri obučeni po standardima proizvođača obezbeđuju odgovor na pozive klijenata najkasnije 24 časa posle poziva.

Sa velikim zadovoljstvom svojim partnerima nudimo:
- Kompletnu ponudu JLG i GENIE samohodnih zglobnih i teleskopskih korpi i makazastih platformi za iznajmljivanje i prodaju dohvata cak do 50 m, na dizel i elektro pogon.
– Kompletnu ponudu LINDE, TOYOTA, STIHL i NISSAN gasnih, dizel i elektro viljuškara za iznajmljivanje i prodaju, nosivosti do 20 tona.
– Teleskopske viljuskare MANITOU, MERLO i JLG, standardne i sa roto kupolom za iznajmljivanje i prodaju, do 5 tona nosivosti i visine dohvata do 25m.
– Auto dizalice LIEBHERR, DEMAG i GROVE za iznajmljivanje i prodaju od 20-500 tona
nosivosti.
– Agregate i kompresore ATLAS COPCO visoke snage za iznajmljivanje i prodaju.
– Transport građevinskih mašina svih gabarita po najpovoljnijim cenama.
– Specijalni transport vangabaritnih tereta (drumski, brodski, kombinovani) kao i pratnje, dozvole i eskortne studije za vangabaritni transport.
– Profesionalno savetovanje i obuku radnika za rad sa mašinama,
– Svakodnevna tehnička podrška za održavanje i popravku.