HEDONIC STORE GOOD FOOD & WINE

Vinoteke, wine shop Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 14i, lokal 10 (Mimoza), Belville, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/630-1813
Sajt: www.facebook.com/hednicstore

4/ 5stars

Hedonic Store Good Food & Wine se kao sto je i sam naziv odrednica je kutak za prave hedoniste.

Kod nas možete kupiti vrhunska domaća i strana vina koja su pažljivo birana od strane poznavaoca dobrih vina. U ponudi je oko 75 etiketa.

Pored vina, naš akcenat je i na vrhunskom delikatesu koji možete kupitii samo kod nas u radnji: Austrijske kobasice i ceo program Krainer poznatog austrijskog proizvođača kao i najčuveniji pršut na svetu:

San Daniele - Italija i Serrano-Španija.

Uz sve to idealno se slazu sirevi, pa su u ponudi: Grana Padana, Parimgiano Reggiano, Pecorino Romano, Rouggete, Tilsiter...

Sjajna hladno ceđena malsinova ulja sa geografskim poreklom: Toscana, Sicilija, Riviera Ligura kao i čistosortna maslinova ulja, Aceto Balsamico starosti 25,18 i 12 godina, kao i premijum čokoladu domaćih proizvođača.

Nas cilj je da proizvode koje kupite u našoj radnji, ne zaboravite gde ste kupili, ali ne zbog luksuznog pakovanja, koje nemamo, već zbog luksuznog ukusa i zadovoljstva koje će vam konzumaciji istih prićiniti.

U nasu radnju dolaze samo Hedonisti. Da li i Vi pripadate toj sofisticiranoj grupi ljudi sa istančanim čulima i izgrađenim životnim stilom?

Ako niste sigurni, dođite i sta god da odaberete ući ćete u taj čarobni krug.

 

Uvek dobrodosli.

Radno vreme:
- ponedeljak - petak: 12-20h
- subota: 09-15h