BINEMIKOM

Voda Beograd

Adresa: Toše Jovanovića 11
Beograd Telefon: 011/305-8138, 754-7495
E-mail: office@binemikom.rs
Sajt: www.binemikom.rs

4/ 5stars

Naša kompanija Binemikom zvanični je zastupnik i distributer poznatih svetskih imena poput VOGEL PUMPEN a Xylem brand,LOWARA a Xylem brand, Flygt a Xylem brand, SYDEX, Crane XOMOX,Aqseptence Group (ex M.A.INDi mnogih drugih. Sve kompanije čiji smo zastupnici odlikuje bogato iskustvo kao i tradicija poslovanja u oblasti privrede i proizvoda za domaćinstvo.

- Muljne pumpe
- Drenažne pumpe
- Potapajuće pumpe 

Nudimo veliki izbor najraznovrsnijih proizvoda, od čega izdvajamo proizvode koji imaju primenu u građevinarstvu, prepumpavanju pitke i otpadne vode, vodosnabdevanju, petro i hemijskoj industriji, tretiranju pitke vode, industriji pića i hrane i još mnogim drugim oblastima. Takođe i servisiramo pumpe svih proizvođača iz naše ponude kao i drugih.

Nudimo ogroman broj proizvoda po povoljnim cenama i odličnim uslovima. Montiramo postrojenja za povišenje pritiska.

Od početka rada uvek nam je glavni cilj bio da kroz primenu najefikasnijih rešenja pomognemo našim klijentima da postignu sve svoje ciljeve i nađu odgovor na svoje želje i potrebe. Uvek nastojimo da pružimo najkvalitetnije usluge servisiranja, pri čemu koristimo isključivo originalne delove. Servisiranje se sprovodi u moderno opremljenom objektu nove izgradnje, na Pančevačkom putu 106.