ANTIAGING CENTAR ESTHETIC STYLE

Zatezanje kože Beograd

Adresa: Đevđelijska 27, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/244-14-53, 066/467-756
E-mail: office@esthetic-style.rs
Sajt: www.esthetic-style.rs

4.5/ 5stars

ANTIAGING CENTAR ESTHETIC STYLE BEOGRAD

Hijaluronski fileri
Mezoterapija lica i tela
PRP – podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom bogatom faktorima rasta
Hemijski piling
Mezoniti
Korekcija i uvećanje usana

facebook

MI BRINEMO O VAŠOJ LEPOTI

U našem Centru očekuju Vas sledeći tretmani: hijaluronski fileri, korekcija usana, mezoterapija lica i tela, hemijski piling, mezoniti, kao i PRP – podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom. Ako želite da zablistate, da rezultati budu vidljivi odmah, da podmladite lice i telo i istaknete najlepše, Esthetic Style Centar je vaš nepogrešiv izbor.

Rad sa preparatima poslednje generacije, profesionalizam, kao i visok nivo stručnosti odlike su našeg centra. Metode koje se primenjuju su savremene, i u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, a oprema vrhunska.

U našem Centru vas očekuju vrhunski antiaging tretmani hijaluronskim filerima, kojima možete izravnati duboke bore ubrizgavanjem hijaluronskog filera direktno u bore:

-Povećanje usana, hidriranje usana, korekcija asimetrije usana
-Prevencija bora i održavanje hidrobalansa kože
-Nehiruški lifting lica
-Korigovanje linije nosa
-Konturiranje obraza i jagodica
-Popunjavanje suzne brazde i korekcija izgleda podočnjaka
-Podmlađivanje šaka
-Podmlađivanje kože dekoltea
-Korekcija ožiljaka

Kao jedan od traženijih tretmana koji daje poseban vizuelni izgled licu, jeste korekcija i uvećanje usana. Pored postizanja volumena, moguće je podići uglove usana, iskorigovati postojeću asimetriju, naglasiti konture i ukloniti sitne bore oko usana.

PRP je izuzetno efikasna i sigurna metoda, prilikom koje ne postoji rizik od bilo koje alergijske reakcije, pošto se PRP dobija iz vaše krvi, pa je procedura 100% sigurna ! U estetici se PRP koristi već jedno izvesno vreme i daje izuzetne rezultate: povećava se količina kolagenih vlakana, koža postaje zategnutija, jedrija, sjajnija, podočnjaci manje vidljivi....
Osim kože lica, mogu se tretirati vrat, dekolte, šake....

Mezoterapija se može raditi na licu, vratu, dekolteu i šakama. Lekar određuje koji mezoterapijski koktel će primeniti u zavisnosti od trenutnog stanja kože. Kao rezultat ove metode usporavaju se procesi starenja, a poboljšava se izgled i kvalitet kože!

Mezoterapija tela predstavlja metodu kojom se adekvatni preparati aplikuju u kožu i potkožno tkivo. U zavisnosti od potrebe, mezoterapija tela se primenjuje za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga, redukciju celulita, za zatezanje, odnosno podmlađivanje kože i stimulaciju mišića. Istovremeno je izvandredan antioksidans tela.

Preporučuje nas jedinstvena LEPOTA naših pacijenata i izgled koji definiše savremeni trend negovane žene i muškarca.
Pozovite nas, informišite se, uverite se u našu posebnost! Očekuju vas lekari zavidne reputacije i iskustva u antiaging medicini i stomatologiji.