Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 19℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 19℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ADVOKAT TATJANA SIMOVIĆ

ADVOKAT TATJANA SIMOVIĆ

Advokatske kancelarije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Advokatska kancelarija Simović već 30 godina pruža sve vrste pravnih usluga iz svih oblasti prava kako fizičkim tako i pravnim licima.

Moto naše kancelarije je „ vreme je novac“, te u skaldu sa tim nastojimo da sve poverene poslove završimo u kratkom roku.

Tokom višegodišnjeg rada najviše iskustva stekli smo u zastupanju klijenata u krivičnim, prekršajnim, parničnim, vanparničnim i izvršnim postupcima.

Kancelarija je specijalizovana između ostalog i za rešavanje pravnih pitanja iz porodičnog prava – razvod braka, izdržavanje, sastavljanje bračnih ugovora, zaštita od nasilja u porodici, kao i reševanju imovinskopravnih problema u vezi podele bračne tekovine, razvragnuća suvlasničke zajednice, utvrđivanja prava na imovinu u parnicama proisteklim iz ostavinskih postupaka ili iz nerešenih imovinskopravnih odnosa.

Takođe smo specijalizovani za izradu ugovora o prometu nekretnina, kao i proveri i pribavljanju potrebne dokumentacije za sačinjavanje istih, kao i rešavanje složenih postupaka upisa nepokretnosti u katastar, te sačinjavanje svih drugih vrsta ugovora: ugovor o poklonu; ugovor o doživotnom izdržavanju; predbračni ugovor, ugovor o zajmu; ugovor o zakupu...

Dugi niz godina uspešno zastupamo klijente u postupku raspravljanja zaostavštine, sastavljaja testamenta i raspolaganje imovinom za života.

Posebno smo se bavili tužbama za naknadu štete, tužbama za sve vrste potraživanja na ime dugovanja fizičkih ili pravnih lica.

Ovo je samo deo pravnih usluga koje pružamo klijentima, a za koje smo se specijalizovali u proteklih 30 godina bavljenja advokaturom, kako u Srbiji tako i u zemljama regiona Crna Gora; Bosna i Hercegovina i Hrvatska.

Takođe zastupamo mnoge naše građane koje žive u državama EU, Amerike i Australije putem i u okviru specijlanog punomoćja.

Foto

ADVOKAT TATJANA SIMOVIĆ Advokatske kancelarije Beograd