AQUA ZOO SHOP

Akvaristika Beograd

Adresa: Maksima Gorkog 25, Vračar
Beograd Telefon: 061/388-9998
E-mail: aquazooshopbg@gmail.com
Sajt: www.aquazooshop.rs

4/ 5stars

Aqua zoo shop je prirodna oaza u samom centru grada koja svojim kupcima pruža pravi osećaj užitka prilikom boravka u našem prostoru koji je za kratko vreme postao omiljeni zoo kutak mnogim zaljubljenicima u životinjski svet a posebno zaljubljenicima u akvaristiku i teraristiku.

U našoj radnji možete pronaći sve što vam je potrebno za vaše kućne ljubimce a za svaki savet ili pomoć na raspolaganju vam je uvek ljubazno osoblje. U nasem asortimanu zastupljeni su vodeći renomirani proizvođači hrane I opreme za sve kućne ljubimce kao što su Sera, Tetra, Juwel, Arcadia, Easy Life,Tropical, Resun, Trixie, Kozmo, Royal Canin, Opti-Life, Happy Dog, Cibau, Matisse, Schesir, Taste of the Wild, Acana, Orijen, Versele-laga, N&D, Platinum, Padovan i još mnogo drugih.

Članstvo u Aqua zoo klubu donosi vam brojne pogodnosti o kojima ćemo vas upoznati prilikom prve kupovine i učlanjenja koje je potpuno besplatno. Dosadašnja iskustva zadovoljnih kupaca nam govore da su u našoj radnji pronašli sve što im je potrebno za njihove ljubimce na jednom mestu a mi se trudimo da svakodnevnim akcijama izađemo u susret svakom kupcu.

Dođite i posetite vaš omiljeni zoo kutak u Beogradu i uverite se u ono o čemu mnogi ljubitelji životinja govore o nama – da smo stvorili jedinstven ambijent u kojem se svaki kupac oseća prijatno.

DOBRODOŠLI!!!