Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LIFE ORDINACIJA

LIFE ORDINACIJA

Alternativna medicina Beograd

Korisne informacije


Intolerancija na hranu, test tolerancije na hranu Beograd
-----------------------------------------------------------------

Life ordinacija je ordinacija integrativne medicine.
Integrativna medicina ima holistički (jedinstvo tela, misli i osećanja) i visoko individualni pristup (preporučuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). Ona spaja moderne naučne pronalaske, naročito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lečenju sa svih krajeva sveta. Ova se kombinacija pokazala izuzetno efikasnom u ostvarivanju glavnog cilja medicine - očuvanju zdravlja i produžetku životnog veka.

USLUGE:

Intolerancija na hranu
Intolerancija na hranu je prilično česta pojava. Ona se može razviti u bilo kom životnom periodu, i najčešće neprimetno.
Intoleranciju na hranu nije lako primetiti i izbeći, jer se ona može ispoljiti nakon više dana od uzimanja neke namirnice. Zbog toga pogodjeni pojedinac nije u stanju da poveže nastale simptome sa uzimanjem neke hrane koju je pojeo prethodnih dana.
Intolerancija na hranu izaziva imuni sistem na pojačani rad i na promene u metabolizmu kojih ne moramo odmah biti svesni.
Intoleranciju uzrokuje stalno ili ponavljano unošenje rizičnih namirnica.

Kvantna medicina
Kvantna medicina je spoj medicine i kvantne fizike, svojim osobinama neinvazivnosti(nenasilja prema telu), odsustva farmakoterapije(ne primenjuju se bilo kakva hemijska sredstva), efikasnošću i jednostavnošću predstavlja idealnu terapijsku mogućnost za zdrave osobe koje su izložene pojačanom psihofizičkom naporu.
Mnogi ovu nauku smatraju medicinom budućnosti, što ona i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnošću.

Kvantna Medicina za sportiste
Terapija sportkih povreda kvantnom medicinom se spovodi brzo i efikasno, bez manipulativnih i invazivnih tehnika, samo uz pomoć elektro-magnetnih talasa preobraćenih sa bolesnog signala na zdravi.
Biorezonantna terapija može biti korisna kako pre tako i nakon izlaganja naporima (utakmica, treninga, takmičenja).

Biorezonantna dijagnostika
Početci moderne biorezonantne terapije se beleže sredinom sedamdesetih godina dvadesetog veka, u Nemačkoj. Sada je ona, u različitim vidovima, i uz različite uređaje, zastupljena u verovatno 99% zemalja sveta. Lekari i ostali praktičari koriste hiljade uređaja tipa L.I.F.E., da bi lečili i tretirali najširi spektar oboljenja i zdravstvenih problema, od alergijai kožnih bolesti, pa do takvih sistemskih poremećaja kao što je Multipleks skleroza.
Biorezonantna terapija se pokazala kao visoko efikasna u tretiranju poremećaja zavisnosti: alkoholizma, narkomanije i pušenja.

Mikrotalasna rezonantna terapija
Mikotalasna rezonantna terapija (MRT) predstavlja osnovu kvante medicine i koristi mikrotalasne generatore koji emituju frekvence od 52 do 78 GHz. Terapija se sprovodi prislanjanem aparata na određene određene akupunkturne tačke putem kojh se frekvence "ubacuju" u elektromagnenti sistem čoveka.

Akupunktura
Akupuntura je deo tradicionalne kineske medicine koja se praktikuje u Kini hiljadama godina, ali postaje široko poznata na zapadu tek sedamdesetih godina XX veka, kada je njena upotreba u anesteziji bila senzacionalno propraćena na naslovnim stranama svetskih časopisa.

Homeopatija

Homeopatija pomaže prirodnu težnju svakog živog bića ka samoizlečenju.Homeopatski lek deluje kao stimulans ove prirodne moći koja pod dejstvom raznih uticaja može biti blokirana ili usporena.
Homeopatija predstavlja alternativnu metodu lecenja i njome se mogu lečiti svi zdravtsveni problemi kod čoveka. Homeopatija je vid lečenja koji neće zasigurno izlečiti Vaše oboljenje u klasičnom smislu, već tu poremećenu energiju koju bolest manifestuje. Homeopatija nije svakako svemogući način lečenja i nije sigurno da će doći do trajnog ozdravljenja. Da li će se ta negativna energija koja prouzrokuje bolest izbalansirati i da li će doći do ozdravljenja zavisi od velikog broja faktora, prvenstveno od samog bolesnika, njegove konstitucije, predispozicije za odredjenu bolest i tako dalje. Filozofija da homeopatija leči bolest je pogrešna jer homeopatija je lečenje coveka.

Shiatsu
Shiatsu je spoj akupresure (pritiskanje tačaka na koži) i metoda pomeranja tela pacijenta (od strane Shiatsu terapeuta). Metod je neinvazivan, i poseduje profilaktičku i terapijsku komponentu.
Shiatsu je nastao u Japanu, početkom dvadesetog veka, kao kombinacija drevnih znanja kineske tradicionalne medicine i dostignuća zapadne medicine.
Rezultat Shiatsu terapije su nesmetan protok životne energije Ki, pobuda prirodnih potencijala samolečenja i regeneracije, snaženje odbrambenog sistema organizma, i ujedinjavanje tela, psihe i duha.

LIFE ORDINACIJA
Adresa: Nikole Tesle 8/8, Zemun, Beograd
E-mail: kvantnamedicinalife@gmail.com
Telefon: +381 (0) 11 2691 800
Mobilni: + 381 (0) 65 841 30 50; + 381 (0) 64 134 09 94
Web: www.kvantnamedicina.rs

Informacije: +381 (0) 65 689 29 44 - marketing

Foto

LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd
LIFE ORDINACIJA Alternativna medicina Beograd