Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VESNA PANTIĆ - BIOENERGIJA

VESNA PANTIĆ - BIOENERGIJA

Alternativna medicina Beograd

Korisne informacije


Bioenergija je energija života, doslovno "životna energija". Lečenje uz pomoć bioenergije je terapija koja može uravnotežiti i uskladiti fizičko i duhovno stanje organizma. Ovakva terapija, koju obavlja Vesna Pantić, usmerena je na bioenergetska polja, energetske centre i kanale po kojima energija teče u telu. Svaka stanica u ljudskom telu funkcioniše uz pomoć energije, emitirajuci električne impulse, što zauzvrat čini elektro-magnetno bio-energetsko polje koje okružuje naša tela.

Vesna Pantić pojašnjava kako je bioenergija veoma nežna i osetljiva na razne negativne uticaje kao sto su stres, loša ishrana, negativna zračenja, nagle promene vremena, klime, mesta boravka i slično.

Ukoliko smo dugo vremena izloženi lošim uticajima naše energetsko polje moze biti izmenjeno, što se opet vremenom može negativno odraziti na naše psihofizičko stanje. Svaki živ organizam konstantno emituje bio zračenje određene frekvencije, tako se na osnovu jačine tog zračenja može i ustanoviti da li je i koji deo tela oboleo.

 Za vreme terapije bioenergetičar Vesna Pantić se trudi da otkloni smetnje i blokade u telu pacijenta tako da energija može nesmetano proticati čime se automatski olakšava proces ozdravljenja. Na taj način iscelitelj Vesna Pantić, pacijentu pomaze da dodje do izlečenja ali se u suštini obolelo telo leči samo. Količinu bioenergije koju poseduje Vesna Pantić je toliko jaka da spada u 3% svetskog stanovništva.

Lečenje uz pomoć bioenergije ili bioterapija spada u najprirodnije metode lečenja, tvrde svi bioenergetičari sirom planete pa i Vesna Pantić, jer se lečenje sprovodi uz pomoć lične bioenergije pacijenta. Bioenergija kao vid lečenja može pomoći kod mnogih oboljenja mada najbolje rezultate daje kada su u pitanju problemi sa imunitetom, cirkulacijom, disanjem, kao i razne psihicke tegobe (strahovi, depresija, nervna napetost i neuravnotezenost). Zatim moze ublažiti fizičku bol pogotovo hroničnog karaktera.

Dakle, bioenergija spada u prirodnu vrstu lečenja koja da sada nema poznatih neželjenih efekata i služi kao pomoć klasičnoj medicini. Sve je izvesnije da pametna i uravnotežena kombinacija savremene i alternativne medicine može biti od velikog značaja kada je u pitanju zdravlje ljudi.

Foto