Zatvori
AUTO CENTAR ACA Auto centri Beograd translate.Član 10 godina

AUTO CENTAR ACA

Auto centri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Auto servis Aca nalazi se na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe 317 u Beogradu. Postojimo i radimo od 1998. godine, kao odgovoran servis za dijagnostiku i popravku svih kvarova sa elektrikom i elektronikom Vašeg vozila.

Dugogodišnjim radnim iskustvom i stečenim znanjem predstavljamo Vaš najbolji izbor, kada tražite kvalitetnu uslugu i povoljne cene. Stekavši naklonost svih klijenata tokom minulih godina, naš auto servis, nastoji da i u godinama koje slede opravda Vaše poverenje.

Prilikom svog rada koristimo isključivo savremenu opremu i alate, kako bi popravka Vašeg automobila bila brza i efikasna. Praćenjem promena na svetskom tržištu, težimo ka tome da u svoj rad uključimo moderne tehnike i metode popravki, koje će nam omogućiti da sa sigurnošću i preciznošću rešavamo kvarove na Vašem vozilu.

Kada je u pitanju elektrika Vašeg vozila, nudimo Vam:

- servis alternatora i alnasera

- popravku svih elektro kvarova

- ugradnju dodatne opreme

- kompjutersku dijagnostiku

- popravku airbeg-ova, abs-a

Naši kvalifikovani električari uz pomoć detaljne kompjuterske auto dijagnostike detektovaće i ukloniti kvar na Vašem automobilu, u najkraćem vremenskom periodu. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja i pomoći Vam prilikom održavanja Vašeg vozila u savršenom izdanju.

Veliki broj zadovoljnih klijenata, kojima smo do sad izašli u susret po pitanju popravke elektrike u našem auto servisu Aca, svedoče o kvalitetu naših usluga i korektnom odnosu sa vlasnicima vozila. Uz pomoć originalnih rezervnih delova, garantujemo Vam za najbolji vid popravke Vašeg automobila.

Takođe nudimo i opravku dzipova LAND CRUISER uz mogućnost nabavke originalnih delova.

Nastojimo da Vam omogućimo najviši vid perfektne usluge, kako bi Vašem vozilu osigurali nesmetan rad, a Vama sigurnu vožnju u svakom trenutku. Vaše zadovoljstvo našim uslugama je naša najbolja preporuka budućim klijentima.

Brza, efikasna i odgovorna usluga na jednom mestu.

Automehaničar Aca nudi Vam brzu i efikasnu zamenu ulja, filtera, antifriza i kočnog ulja na Vašem automobilu. Blagovremena zamena, omogućiće Vašem vozilu nesmetan rad, a Vama sigurnost pri vožnji. Vaš najbolji izbor, kada Vam zatreba automehaničar.

Auto servis Aca u Beogradu Vama na usluzi.

Foto