AUTO CENTAR GTR

Auto delovi Beograd

Adresa: Damjana Jugovića 2a, Borča
Beograd Telefon: +381 11 27 17 255, +381 64 23 99 934, +381 60 31 31 075
E-mail: zoran@ac-gtr.com
Sajt: www.ac-gtr.com

4/ 5stars

Auto centar GTR, je otvoren 2011.godine. Višegodišnje iskustvo rada nažih zaposlenih, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna usluga, nam pomažu da konstantno napredujemo.

U našem Auto Centru možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo Vam automehaničarske usluge, najsavremeniju auto dijagnostiku, ,vulkanizerske usluge, delove za Vaš automobil, ugradnju alarma kao i audio opreme...

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge i dr.)

USLUGE
U našem Auto Centru možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo Vam automehaničarske usluge, najsavremeniju auto dijagnostiku, vulkanizerske usluge, delove za Vaš automobil, ugradnju alarma kao i audio opreme...

U skladu sa razvojem auto industrije i čestu pojavu novih modela automobila, veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja naših zaposlenih.Ipak, ono što možemo reći na osnovu iskustva, da je često za ispravnost vozila najbitnije redovno održavanje.

Pod tim podrazumevamo:
- zamenu filtera i ulja, na preporučenoj kilometraži (najčešće 10.000km kod dizel motora, i 15.000km kod benzinskih motora)
- redovnu proveru tečnosti (antifriz, koč.tečnost, ulje u menjaču…)
- provera kočionog sistema (zamena potrošenih disk pločica, paknova, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajle ručne...)
- veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume)
- Čišćenje dizni, klapne, EGR ventila (čest uzrok loših performansi, slabije vuče, problema sa paljenjem, a najčešće posledica lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu)
- Zamena seta kvačila (lamele, korpe i druck lagera). Interval zamene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje.Takođe radimo sve popravke vezane za motor i menjač.

Savremena, kompijuterska auto dijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, ali je njihovo odklanjanje posao našeg osoblja.

Posebno smo ponosni na veliki broj rešenih “slučajeva” nestandardnih kvarova, kada smo na delu pokazali spoj iskustva, znanja i moderne tehnologije.

Radno vreme:
radnim danima: 09:00h-17:00h
subotom: 09:00h-15:00h
nedeljom ne radimo!