VENTO D.O.O.

Auto delovi Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 335, Voždovac
Beograd Telefon: 011/397-1624, 397-6510, fax. 397-6520
E-mail: office@ventoautodelovi.rs
Sajt: www.ventoautodelovi.rs

4/ 5stars

VENTO d.o.o. je osnovana 1993. godine sa sedištem u ulici Vojvode Stepe 335, u Beogradu. Od samog početka, od svog osnivanja Vento d.o.o. se bavi trgovinom auto delova na veliko i malo. Od 1998. godine u okviru firme posluje i maloprodajni objekat.
Od samog početka svog poslovanja KVALITET roba i usluga je bio prioritet koji smo uspeli da održimo tokom svih ovih godina, koliko dugo poslujemo na tržištu Srbije.

U svom asortimanu imamo najbolje i najpoznatije svetske brendove u čiji kvalitet su se naši klijenti uverili tokom godina. U našoj ponudi nalaze se delovi više renomiranih proizvođača, koji svoje višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i primeni delova stekli u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima automobila. Kvalitet i tehnologiju proizvodnje auto delova koje su stekli primenili su i u proizvodnji delova za after market.

Kako tržišna utakmica proizvođača automobila i rezervnih delova iz godine u godinu sve više raste, svake godine se pojavljuje sve više novih modela, novih tehnologija delova i opreme tako se i mi trudimo da budemo u toku.

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.