Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO STAKLA ERA GLASS

AUTO STAKLA ERA GLASS

Auto električari Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 25p, 74

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


ERA-GLASS je jedan od najstarijih i najpoznatijih auto-staklo servisa u Beogradu. Sa svojim stručno obučenim timom sevis nudi sledeće usluge:

* Zamena i reparacija vetrobranskih i bočnih stakala (auto i kombi program) uz dozivotnu garanciju od curenja vode.
* Izrada i montaža odgovarajućeg stakla od pleksiglasa
* Ugradnja, servis i nabavka autošibera
* Servisiranje elektro podizača
* Autotapetarske usluge
* Otklanjanje curenja vode u karoseriji

--------------------------------------------------

1. AUTO-STAKLA ERA-GLASS servis sa svojim stručno obučenim ljudima, nudi brzu i profesionalnu zamenu vetrobranskih i bočnih stakala. U najkraćem vremenskom roku, uz upotrebu savremenih alata i lepkova vršimo zamenu stakala. U zavisnosti od modela automobila zamena traje od 3 do 6 sati. Posebno smo ponosni, sto na našu montažu dajemo doživotnu garanciju od curenja vode.

VRSTA STAKALA
ERA-GLASS vam nudi stakla vodećih evropskih i svetskih proizvodjača kao što su: siqua, securit saint, gobain, pilkinton, splinteks, sicursiv, glavet hs i mnogi drugi. Pored standardnih stakala koja mogu biti totalno prozirna, takozvana bela, imamo i tonirana stakla koja mogu biti sa dodatnom senkom za sunce. Za pojedine modele automobila nudimo nabavku takozvanog ,,sun gate“ stakla čija je propustljivost sunčevih zraka svedena svega na 20 %.

NABAVKA
ERA-GLASS servis preko svojih dugogodišnjih dobavljača nudi brzu i pouzdanu nabavku stakala.

2. PLEKSIGLAS
Ako za Vaš automobil ne mozete da pronadjete odredjeno staklo ili porudžbina traje predugo, mi vam nudimo izradu i montažu odgovarajućeg stakla od pleksiglasa. Pleksiglas je proziran, kao i original staklo stoga je bezbedan za vožnju. Pored izrade stakla od pleksiglasa za automobile, izradjujemo stakla i za čamce i gradjevinske mašine.

3. REPARACIJA STAKLA
ERA-GLASS servis pored zamene vetrobranskih stakala nudi i uslugu reparacije ostećenih. To znači da je u zavisnosti od ostećenja stakla moguće izbeći zamenu stakla, tako sto servis nudi bezbedno i stručno repariranje ostećenog stakla. Ostećenja koja se mogu reparirati su sledeća: okce, zvezdica, linija ili kombinacija prva dva. Linije se popunjavaju do odredjene dužine, koja zavisi od čistoće oštećenja. Svako oštećenje koje se reparira je tehnički ispravno i ne može se dalje proširiti, stoga nije potrebno zameniti staklo. TEHNOLOGIJA ERA-GLASS servis vrši uslugu reparacije stakala, alatom vodeće svetske firme u toj oblasti-GLASS MEDIC. GLASS MEDIC poseduje visokorazvijenu tehnologiju i materijale, kojima garantuje stopostotnu uspesnost reparacije.

4. AUTO ŠIBERI
ERA-GLASS servis vam nudi mogućnost da ulepšate vožnju i boravak u automobilu ugradnjom šiberdaha tj. sunčanog krova. Veliki izbor šiberdaha, omogućava vam da shodno vašem automobilu i potrebama izaberete pravi model za vas. ERA-GLASS servis ugrađuje šiberdahe renomiranog svetskog proizvodjača AUTO TEC. Zahvaljujući svojim tehničkim rešenjima i svojim dokazanim kvalitetom AUTO TEC se već duži niz godina nalazi na samom vrhu proizvođača šiberdaha. Veliki izbor autotekovih šiberdaha možete svakodnevno pogledati u našem servisu.

Cene ovih šiberdaha se kreću u zavisnosti od automobila i vaših ličnih želja od: 180 do 550 eura (cene su sa ugradnjom).

UGRADNJA
ERA-GLASS servis sa svojim stručno obučenim majstorima nudi vam profesionalnu ugradnju željenog modela na vaš automobil. Prilikom montaže šiberdaha na krov vašeg automobila nema nikakvih neželjenih efekata po njega.

Montaža se vrši iz 6 etapa:
1. Lociranje mesta ugradnje šiberdaha na krov automobile šablonom dobijenim uz odabrani model šiberdaha.
2. Isecanjem mesta potrebnog za šiberdah.
3. Obrada i zaštita isečenog mesta (na krovu).
4. Otvaranje mesta na enterijeru neba.
5. Montiranje šiberdaha na već određeno mesto.
6. Stavljanje ukrasne rozetne unutar vašeg automobila.

SERVIS I POPRAVKA
ERA-GLASS servis pored ugradnje novih vrši i popravku svih vrsta fabričkih i šiberdaha za naknadnu ugradnju. Nudimo veliki izbor rezervnih delova (sajli, kedera, klizača). Usled nedostatka nekih delova za određeni model šiberdaha nudimo vam brzu nabavku istih. Isto tako otklanjamo svaku vrstu curenja vode na vašem šiberdahu. Kao i svaki sklop na automobilu šiberdah treba održavati i servisirati. Naša preporuka je da barem dva puta godišnje treba izvršiti servis, pre i posle zime. Servis podrazumeva detaljno čišćenje i podmazivanje mehaničkih sklopova, čišćenjem i mazanjem dihtunga i guma glicerinom, pročišćavanjem kanala za odvod vode. Sve to možete brzo i profesionalno dobiti u našem servisu.

5. ELEKTRO PODIZAČI
ERA-GLASS servis nudi uslugu popravke manuelnih i električnih podizača stakala. Popravka podrazumeva zamenu sajli, klizača, makaza, držača, i samu izradu istih. Posebno izdvajamo popravku samih elektro motora podizača. Pored popravke nudimo uslugu servisiranja podizača radi duzeg veka trajanja..

6. AUTOTAPETARSKE USLUGE
ERA-GLASS servis vam nudi razne autotapetarske usluge. Presvlačenje enterijera neba za koje imamo širok spektar boja i materijala. Takodje vršimo popravku mehanizma sedišta i presvlačenje istih.

7. OTKLANJANJE CURENJA VODE U KAROSERIJI
ERA-GLASS servis uspesno otklanja sve vidove ulaska vode u kabinu automobila, bilo da se radi o dihtovanju šoferšajbni, vrata ili gepeka.

8. USLUGE ZA DRUGE SERVISE
Pored zamene stakala ili reparacije istih u nasem servisu, pruzamo uslugu zamene i reparacije stakala u vasem servisu za vaše musterije. Posebno nudimo usluge demontaže i montaže stakala za auto limarske i farbarske servise radi pristupačnijih radova.

-----------------------------------------------------

KONTAKT
Adresa: Mirijevski bulevar 9v, Palilula, Karaburma
Telefon: +381(11)2757-460 , +381(11)2780-028 
Fax: +381(11)2757-661
Email:  servis@era-glass.com
WEB:   www.era-glass.com

 

Foto

AUTO STAKLA ERA GLASS Auto električari Beograd
AUTO STAKLA ERA GLASS Auto električari Beograd
AUTO STAKLA ERA GLASS Auto električari Beograd

Vrste plaćanja

Kartice